Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

Trident z 3200mhz Cl 16 Ram Overclock önerisi

Ramler'ime Overclok yapmayı düşünüyorum. OC performansı nasıldır? Ne önerirsiniz?
  2. RGB Delisi

R5 5600 işlemci + Corsair H150 360mm Overclock önerisi

İşlemcim R5 5600 Soğutucu olarak da Corsair H150 360mm kullanıyorum. Oyunlarda 2k'da çok minik bir darboğaz yiyorum. Bunu engellemek amacıyla darboğaz yapmak istiyorum. Yardımncı olabilecek var mı bu konuda ? @cfranko
  3. RGB Delisi

Sizce hangisini almalıyım.

Kasam için 24pin + 8 pin RGB kablo alacağım. Lian li olan çok pahallı. Diğerleri de Uçtan ledli. Aşağıya 1-2 link koydum. Sizce alınır mı? Alsam iade edilir mi? https://tr.aliexpress.com/item/1005002312284547.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5663406aUEMDrz&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur...
  4. RGB Delisi

7 inç Monitör önerisi

Kasa içi monitör alacağım. Bütçem pek yok. Linkteki ürünü buldum. Daha ucuzu var mıdır? Ne önerisiniz...
  5. RGB Delisi

Sizce buna değer mi?

Sistemim imzamda. Direk konuya giriyorum: Kasam çok kalitesiz ve küçük. kablolama vs bile yapılamıyor ekstra 3 fanlı ekran kartı takılmıyor ve üst tara 120mm sıvı soğutma destekliyor sadece. Bende Çift cam kasaları çok beğeniyorum. Gamepower Warcry alıp, İçine mini ekran alsam, Sonra da Lian...
  6. RGB Delisi

Yardım Hangi termal macunu kullanmalıyım?

SilverStone PF360 sıvı soğutmayı aldım. İçinden termal macun çıktı. Elimde MX-4 var. İçinden çıkan MX-4e göre daha sıvı. Hangisi kullanmalıyım?
  7. RGB Delisi

Psu kapağı nasıl sökülür?

Aquarius adlı kasayı kullanıyorum. 360mm sıvı soğutma aldım ancak takamıyorum. Psu kapağına değiyor. Ne önerirsiniz?
  8. RGB Delisi

Amazon’dan aldığım sıvı soğutma arızalı çıktı.

Sıvı soğutmanın 2 fanı ve 1 pompası var. 3ünde de 1 dişi 1 erkek pin var. Fanları 2 erkek bir dişi ucu bulunan kablo ile birleştirdim. Erkek ucu kumandasına bağladığımda yanıyor fanlar. Modları falan geçebiliyorum. Ama kılavuzda fanlardan gelen ucu pompaya pompadaki erkek ucu kumandaya bağla...
  9. RGB Delisi

Sıvı soğutma pompası anakarta nasıl montajlanır?

Kabloları taktım. Sadece pompa kaldı. Anakart arkasına neleri takacağım? Önüne neleri takacağım?
  10. RGB Delisi

Sıvı soğutma kabloları nasıl bağlanır?

Montajı yaptım fanların kablolar aşağıda. Diğer 4 fan, kasanın kontrolcüsüne bağlı ama bu fanlar desteklemiyor o girişi. Kontrolcüm anakartın ARGB portuna takılı. Bu ikisiniN ışığını nasıl kontrol ederim? Ek olarak böyle bir şeyler var içerisinde. Bunları nasıl montajlarım? Ve aşağıda bütün...
  11. RGB Delisi

Yardım Sıvı soğutma takamıyorum yardım eder misiniz?

Sıvı soğutma radyatörünü takamıyorum nasıl takabilirim Kasa: Aigo aquarius Sıvı soğutma: Silverstone pf240 Fanları Ramlere geliyor ne yapmalıyım?
  12. RGB Delisi

Ekran kartı Argb uzatma kablosu alınır mu?

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09B9Q8XZV/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2HA9TBPQ90649&psc=1 Bu ürünü gezerken gördüm çok ucuz geldi alınır mı?
  13. RGB Delisi

Kasamın egzoz fanını üste takmak.

Egzoz fan kısmına 7inç ekran alacağım.kasamın üst tarafı 2 fan destekliyor. 1 adet daha aynı fandan alıp üst tarafı 2 egzoz fan yapacağım. Bir sorun olur mu ? Başka öneriniz var mı?
  14. RGB Delisi

Bu kasa içi monitör alınır mı?

Bu ürün kasa için alınır mı ? kasam darkflash aquarius. Üst taraf 2 fan destekliyor 1 adet daha fan alıp egzoz fanı 2 yapacağım. Egzoz fan kısmına da bunu takacağım. Fiyatı çok uygun geldi alınır mı...
  15. RGB Delisi

Yardım ARGB Led alacağım. Yardımınız ihtiyacım var.

Monitör arkasına ARGB Led alacağım. Ama Asus Aura Sync'den kontol etmek istiyorum. Anakartımda sadece 1 ader ARGB portu boş. O da 12w olan. Ledler kaç W çalışıyor?
  16. RGB Delisi

ARGB Destekli Fan önerisi

GameGaraj Aquarius adlı kasayı kullanıyorum. Galiba fanlarım ARGB desteklemiyor. RAM-Ekran kartı-İşlemci soğutucu destekliyor ve ASUS Aura Sync'den ayarlayabiliyorum. Kasa fanlarımı da bu yüzden değişmek istiyorum. Ucuz yollu önerebileceğiniz bir şey var mı?
  17. RGB Delisi

Bu PC t6 ultra destekler mi?

Destekliyor mu?
  18. RGB Delisi

R5 3600 Prime 95 Fattal Eror hatası.

Hem işlemcime hem ekran kartıma stres testi açtım(prime95+furmark) 15dk sonra geldim prime 95te birkaç tane fattal eror vardı. 4.2 yapmıştım voltaj aklımda değil R5 3600 1 aydır falan kullanıyorum bi sorun olmadı ama bu hata düşündürdü ne yapmalıyım voltajı arttırayım mı ? Prime 95 maximum...
  19. RGB Delisi

Ryzen 5 3600 OC yapma.

Silikon testi yaptım. Silver çıktı. Ne önerirsiniz? Anakartım Asus Prime b550m-A Soğutucu olarak writh prism kullanıyorum. @RevDeisDou
  20. RGB Delisi

R5 3600 Wraith prism stres testi değerleri iyi mi ?

10 dk kaldı en fazla 72 oldu 69-72 arası idi genel olarak. cpb açık. Wraith stealth ile 95 oluyordu.
Geri