Arama sonuçları: *

1. Furknaykc

Yardım Tforce siren sıvı sogutma kablosu kayboldu 240mm

Aşağıda ekte belirttiğim kabloyu eski anakartimda girisi olmadigi icin kullanmiyordum kenara koymuştum simdi bulamiyorum bu pini girisi nereden bulabilirim yardimci olabilir misinizzzz 1721331507 4 pin 5v rgb header olarak mi geciyor bu ?
  2. Furknaykc

Rgb 3pin kablosunu anakarttaki rgb header 4pine nasıl bağlayabilirim ?

Elimde Sıvı soğutma mevcut ama argb bağlayamadım pinleri 3pin anakarttaki rgb header 4 pin. Rgb 3pin kablosunu anakarttaki rgb header 4pine nasıl bağlayabilirim ? 1703536727 Konuyu yanlış yere açtım :/// sorry
  3. Furknaykc

Yardım 140mm veya 120mm buz gibi rpmi yüksek kasa fanı ?

140mm veya 120mm rpmi yüksek kasa fanı önerir misiniz ? Sessiz olup olmaması önemli değil sadece cayır cayır yanan kasamı buz gibi yapsında 7 adet alıcam toplam bütçe 1500 çok aşmadan yardımcı olur musunuz ? 7 adet toplam 1500 olarak hesaplarsanız güzel olur.
  4. Furknaykc

Yardım Snowman X4 vs Snowman M200 hangisi iyi soğutur ?

İkisinden birini almayı düşünüyorum n11 de indirim kuponum var 293 TL'ye X4 ü alabiliyordum diğerini ise 195 TL'ye hangisini almalıyım sizce?
  5. Furknaykc

Yardım POWERBOOST VK-H002B Kasama fan kontrolcüsü takabilir miyim ?

https://www.vatanbilgisayar.com/powerboost-vk-h002b-usb3-0-4x14cm-argb-fanli-mesh-panel-siyah-kasa-psu-yok.html Bu kasaya sahibim ve fan kontrolcüsü almak istiyorum. Fan kontrolcüsü takilabilmesi için neler gereklidir yardımcı olabilir misiniz ?
Geri