Arama sonuçları: *

1. eminn_

snowman t6 ultra b450 s2h nasıl takılır

snowman t6 ultra b450 s2h ana kartıma nasıl takılır ilk defa bu tip soğutucu takıcam aynı soğutucu ana kart ile videosu varsa yada çekip atıp ya da detaylı anlatırsanız iyi olur
  2. eminn_

ACİL snowman t6 ultra nasıl sökülür

fanı komple sökmem lazım tamamen nasıl sökebilirim işlemciyi ve ana kartı satacağım ryzen 5 3600 e geçeceğim acil alıcı bekliyor
  3. eminn_

10400f t6 ultra nasıl takılır

bu soğutmayı aldım termal macunu nasıl sürmem gerek fanı nasıl takmam gerek en doğru şekilde ?
  4. eminn_

10400f soğutucu önerisi

10 derece soğutmam için hangi fanı almalıyım? alacağım fanı ryzen 5 3600 de kullanabilir miyim ona geçeceğim çünkü ve de 10 derece soğutmam için ne kadar bütçe lazım bütçem kısıtlı onu öğrenmek istiyorum onu öğrendikten sonra bütçemi belirtip fan tavsiyesi isteyeceğim
  5. eminn_

msı mag forge 100m için 2 adet fan

üst tarafına toz filtresi olan kısmak mantıklı olurmu toplam 100 tl için 2 fan alsam etkisi katkısı olur mu ? olursa öneriniz nedir
  6. eminn_

10400f için en iyi soğutucu

arkadaşlar öneri değil bu bütçe için fiyatının en iyi soğutucusunu soruyorum 1 kere alacağım pişman olmak istemiyorum 1 de sorum olucak ben takıcam takmak zor olurmu bütçem 100 tl fakat 200 e kadar çıkabilirim eğer değecekse aradaki farka mutlaka alınır derseniz pişman etmez ısınmaz serin...
  7. eminn_

Bu m2 ssd için sadece n11 de soğutucu önerisi ?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-crucial-250-gb-p5-ct250p58-m-2-pci-express-3-0-fiyati,803900578.html ssd ye mutlaka yeterli olsun en düşük en kaliteli en yeterli kalacak olan hangisi ise onu bulmak istiyorum yanlış seçim yapmak istemiyorum bilgisi olan var mı ? (sadece n11 den olmalı soğutucusu)
  8. eminn_

Kingston a2000 için en ucuz en kaliteli işini fazlasıyla görecek soğutucu?

başlıkta soruyu sormuş bulundum :D
  9. eminn_

Aquarius 5A-KARNE oc performansı nasıl olur ?

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-karne/ oc yapmaya değer mi ve oc performansı nasıl olur ?
  10. eminn_

Bu sisteme oc yapmak için anakartı değişmeye değer mi ?

ryzen 3 3100 1660 süper 8+8 3200 mhz d30 E-Die çipli ram şuan ana kart 320m h eğer değer ise b450m s2h alacağım ?
  11. eminn_

Bu sisteme nasıl oc yapabilirim ?

ryzen 3 3100 1660 süper a320m h 8+8 3200 mhz d30 adata ram çipleri E-Die ram a bildiğim kadarıyla oc yapılmıyor, işlemci ve ekran kartına oc yaparsam sistemimde performans artışı nasıl olur ve sistemin sıcaklığı ne kadar artar nasıl bir soğutma yöntemi yapmam gerek ? bunları öğrendikten sonra...
  12. eminn_

Bu sistemin oc performansı nasıl olur gerekli midir ?

a320m h (eğer oc ile hem ömrü uzatmak hemde farkı görecek şekilde performansı yükseltme yapabilecek istem b450 s2h ile değişeceğim) ryzen 3 3100 8+8 3200 mhz d30 adata ram palit 1660 süper
  13. eminn_

Sistemime overclock nasıl yapabilirim ve parçalarım destekliyor mu ?

Ben overclock u ömrü azaltıyor sanıyordum performansı daha da arttırıp ve ömrü uzattığını söylediler hangisi dorğu ve eğer doğru ise sistemime overclock nasıl yapabilirim en doğrusunu ? ryzen 3 3100 palit 1660 süper a320m h overclock destekleyen versiyonu desteklemiyor demeyin 8+8 3200 mhz d30...
Top Bottom