Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

240 mm ML240L ile Ryzen 7 7700x boşta 60 dereceyi görüyor ( Eco 95W TDP )

ML240L V2 satın aldım. Ryzen 7 7700x kullanmak için fakat boşta 56-60 derecelerde geziniyorum. Neden sizce ? - CPU fanlarını birleştirip CPU Fan girişine taktım - Pompadan çıkan 3 pin girişi PUMP Fun'a taktım. - BIOS ile 95W TDP aldım - PUMP Fun ve CPU Fan hızları Default modunda - ML240L V2...
  2. sezerbey98

Hangi marka sıvı soğutucuların kalite ve garanti servisi iyi ?

Sıvı soğutma almayı kararlaştırdım ama sıvının akması sonucu zarar gören bileşenleri karşılayacak kaliteli malzemeye sahip garanti servisi iyi markalar nelerdir ? Şuan sadece Coolermaster gördüm yeni versiyonlarını alana olası akıtma sonucu zarar gören bileşenleri temin edeceklerini...
  3. sezerbey98

Ryzen 7 7700x için max 55mm yükseklikte low profile hava soğutucu arıyorum

Kimse bana lütfen SIVI SOĞUTUCU ÖNERMESİN. Sıvı soğutucuların sıvısı akacağına gider 100 derece oyun oynarım veya TDP düşürürüm. SADECE LOW PROFILE COOLER alacağım. Max 5.5 cm destekliyor kasam. Lian Li A4-H20 ile kullanacağım. Kasa TAŞINABİLİR OLDUĞU İÇİN SIVI SOĞUTMA HASAR ALABİLME İHTİMALİ...
  4. sezerbey98

Arkadaşlar lütfen soğutma için fikir verin Allah aşkına çıldırıcam

120mm veya 240mm boyutunda Ryzen 7 7700x’i besleyen ve kasayı taşırken borusundan hiçbir yerinden sıvı sızıntısı yapmayacak kadar güvenli kaliteli sıvı soğutucu arıyorum. ID Cooling olursa Gelbura mağazasından çok ucuza alabilirim tedarikçi olduklarından fakat başka marka önerilerinize de...
  5. sezerbey98

Soğutucu Alıcam Kararsızım Yardım Lütfen

Taşınabilir bilgisayar kasasına sıvı soğutucu takmak istesek taşırken hasar alıp sıvı akıtabilir mi ? Cevap evet ise Low Profile Ryzen 7700 veya 7700x soğutan fan önerisi alabilir miyim ? Kafayı yemeye ramak kaldı . Zaten 3-5 kuruşumuz kaldı zor alıyorum bari yanlış almayayım :( 1679254111 55 mm...
  6. sezerbey98

Taşınabilir mini itx kasaya sıvı soğutucu takarsak sızdırır mı ?

Taşınabilir A4-H20 kasaya sıvı soğutma taksak " ID Coolig'in çift fanlı uygun modelini " ve taşıma esnası kasayı her hafta döndürüp çantaya koyduğum için sıvı sızdırması yaşatır mı ? Önerebileceğiniz GÜÇLÜ ve Ryzen 7 7700X / 7700 veya 7600X'i soğutacak baba yiğit bir soğutucu var mı ? ID...
  7. sezerbey98

Sizce sıvı soğutmalar taşırken sıvı sızdırabilir mi ?

ITX sistemi taşımak için diziyorum ama soğutucuda tıkandım. Ya 5.5 cm yükseklikte bir fan veya bir sıvı soğutucu alacağım . Fakat beni asıl korkutan olay her taşımada boru zedelenip sıvı akıtması olur. Sizce borular bu durumlarda sıvı akıtır mı ? Sıvılar zarar verir mi sisteme ? Zarar verirse...
  8. sezerbey98

ITX sistemler için f/p low profil soğutucu hangisi ? 13400F için

13400F bulunan mini itx kasaya uygun low-profile fan aramaktayım. Normal fan alsam Arctic alır geçerim normalde ama low-profile ilk kez alacğım. Noctua yazılacak belki ama EZBERE yazıyorsanız lütfen yazmayın. Noctua alabilen sanırım buraya başlık açmaz. Ben daha çok f/p oranı yüksek Low-Profil...
  9. sezerbey98

Arctic Freezer 34 için Arctic BioniX F120 mi yoksa SS AIR 120R mi ?

Arctic Freezer 34 fanını herkes bilir . Fanı rgb değil. Artık RGB ile simsiyah kasamı ışıklandırmak istiyorum. Kasama 4 tane Air 120R fan almıştım fakat işlemci fanım kocaman olup tamamen siyah olması da değişik görünüyor. Sanki kasanın tüm karizması çiziliyor gibime geliyor. Sizce Arctic...
  10. sezerbey98

Kasayı en iyi soğutan fan önerisi var mı ?

Aldığım ekran kartının çok sıcak çalışmasından dolayı kasamın sirkülasyonunu arttırmak istiyorum. 2 Egzoz 2 Soğuk hava alacak fan alacağım toplam 4-5 taneden fazla. Hepsi tamamen kasa odaklı olacak sıvı soğutma amaçlı değil. Bunun için en ama en iyi kasa fanı markaları nedir ? Arctic P120 takılı...
  11. sezerbey98

Snowman Marka Hava Soğutucular Güvenilir mi?

Aslında bunu sorma sebebim Çin malı ve ucuz olması. Eski bilgisayarımda Arctic Freezer 34 Duo kullanmıştım çok memnundum. Bildiğimden şaşmam normalde ama 900 TL olunca bildiğimden şaşmak zorunda kaldım. 200 - 300 TL'ye satılan Snowmanlerin incelemelere göre 50 60 derecelere düşürmesi inanılır...
Geri