Arama sonuçları: *

1. M

T6 Ultra'nın Yazılımı Var mı?

fan hızını ayarlamak ya da rengini ayarlamak için bir şey var mı ?
  2. M

T6 ultra fanlar hangi yöne bakması lazım

Ön tarafa ve arka tarafa bakan yerler nasıl olmalı ?
  3. M

T6 ultra takamadım yardım

Arkadaşlar da 2 sistem almıştım ilk çıktığı zamanlar şimdi t6 ultra aldım ama takamadım işlemcinin içinden çıkan aparatları takıyorum ama vida tutmuyor
  4. M

T6 ultra nasıldır , nasıl takılır , termal macunu iyi midir ?

Arkadaşlar r5 3600 işlemcim var kasanın camı kapalıyken valorantta 96 oluyor kasıyor kapağı açıkken 89 90 civarı oluyor patlıcak yakında .d o yüzden t6 ultra sipariş ettim takmak için en yardımcı video hangisidir ben baktım da hep üstünkörü anlatmışlar , termal macunu nasıldır ...
  5. M

T6 ultra işlemci soğutucu kasama uyar mı ?

Arkadaşlar bende da 2 sistem var bir yerde görmüştüm galiba , aklıma takıldı anakarta sığmıyor ya da ekran kartına çarpıyor soğutucu filan da2 sisteme taksam sorun olur mu ? ( b450m prime anakart ve asus tuf v3 evo 5600xt ekran kartı ) 1626091698 Ve kullanan varsa nasıl takıcam filan yardım...
  6. M

Masa fanı önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar yanlış konuya yazdıysam kusura bakmayın kışın sorun olmuyor da yazın kolum terledikçe mousepad e yapışıyor bende koldan oynuyorum yapıştığı için hareket ettirmem çok zor pluyor bazen pad kolumla birlikte geliyor zorladığım için .. bana max 100tl kolumu kuru tutması için masa fanı...
  7. M

r5 3600 için işlemci soğutucu önerisi

arkadaşlar ekran kartımda sıkıntı yok da max 65 derece görüyor ama işlemcim 95 lere kadar çıkıyor hangi soğutucuyu önerirsiniz f/p olarak
  8. M

T6 işlemci soğutucu alınır mı

Arkadaşlar altta fotoğrafını attığım işlemci soğutucu alınır mı ? ( işlemcim r5 3600 ankartım asus prime b450m)
  9. M

Kule tipi soğutucu almaya gerek var mı ?

Arkadaşlar şuan r5 3600 işlemciyi stok fanla soğutmaya çalışıyorum ama yeterli olmadığını biliyorum ilerde rendera başlıcam yayına başlarsam yine yeterli değil soğutmak için illa kule tipine gerek var mı yoksa altta fotoğrafını attığım soğutucular da yeterli olur mu sadece rgb varrmış gibi geldi...
Geri