Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Kule tipi soğutucuyu takma, bağlama

Arkadaşlar dün amazondan gametech kule tipi soğutucu aldım fakat nasıl takacağımı ve rainbow ışıkların bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum aşağıya koymuş olduğum resimde kiler 1 fanınki 2 fan var psudan gücü alıcak sanırım bu kalın pin girişliler birbirine takılıyor sanırım
  2. Dusmax

Bu işlemci soğutucusu iyi mi?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08XJSWKPB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2GIIOEX0K3LR5&psc=1 70 tl'ye falan 2 fan alıcaktım ama işlemci soğutucum stok olduğundan bunu düşündüm alınır mı?
  3. Dusmax

RX570 OC Hakkında Yardım

Arkadaşlar OC yapmayı biliyorum ama değerlerin ne olması gerektiğini bilmiyorum.Ve tehlikeli mi ekran kartına OC yapmak ryzen 3 1200 3.7 ghz var darboğaz yapar mı ekran kartına OC yaparsam
  4. Dusmax

Yardım işlemcimi darboğazı yok etmek için oc yapcam ama değerler nasıl oranlanıyor Ryzen 3 1200 rx 570

arkadaşlar bilmiyorum değerleri nasıl ayarlayacağımı stok soğutucu ile yapıcam gigabyte b450m s2h v2 var anakart
  5. Dusmax

Ryzen 3 1200 nasıl oc yapabilirim

Arkadaşlar ben de ryzen 3 1200 14 nm rx 570 gigabyte b450 s2h v2 var stok soğutucu ile yapıcam.Oyunların çoğunda darboğaz yapıyor çünkü.Nasıl yapıcam yardımcı olabilir misiniz
Top Bottom