Arama sonuçları: *

1. E

92mm civarı fan lazım

Beyler merhaba evde bitki yetiştiriyorum kabin için giriş ve çıkış fanı lazım fazla büyük bir kabin değil 92mm civarı pc fanı olursa sevinirim güçlü olırsa iyi olur ama sessiz olsun çünkü uyuma odasında olucak daha önce kullanan varsa yazabilir mi ucuz olursa da iyi olur
  2. E

Hangisi sıcaklığı doğru gösteriyor

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın GTA 5 oynuyorum ve aida64 extrame den baktığım zaman işlemci sıcaklığı 50 derece ve MSI afterburner den baktığım zaman 70 lerde hangisine inanmaliyim
  3. E

Xeon e5405 oc olmuyor

Asus p5g41c-mlx anakartim var Xeon e5405 işlemcim var overclock yapacağım ai Walker seçeneği yok jumpfree configuration dan ai overclocking e giriyorum %20 overclock seçeneği var en fazla. %20 yapınca hicbirsey olmuyor %15 yapınca 0.29 GHz artış oluyor ben bu %20 yi neden kullanamıyorum manuel...
  4. E

Asus p5g41c-mlx oc sorunu

Asus p5g41c-mlx anakartim var Xeon e5405 işlemcim var overclock yapacağım ai Walker seçeneği yok jumpfree configuration dan ai overclocking e giriyorum %20 overclock seçeneği var en fazla. %20 yapınca hicbirsey olmuyor %15 yapınca 0.29 GHz artış oluyor ben bu %20 yi neden kullanamıyorum
Top Bottom