Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Fan ayarları nasıl olmalı?

Merhaba kasada toplamda 10 adet fan var, bu fanlara hem performans kaybı olmadan sessizleştirmek hemde etkili performans sağlamak için nasıl bir ayar yapılmalı. Bu konuda neredeyse hiç bilgim yok, hangi ayarlar yapılmalı? Şuan tüm fanlar tamamen stok halde kullanılıyor, ekran kartı fanları...
  2. Arthur♛Morgan

Ekran kartı ve işlemci için sıcaklık düşürme yöntemleri

Merhaba R7 7800X3D işlemciye ve RTX 4070 Ti Süper ekran kartına sahibim. Daha önce yaptığım testlerde anormal bir sıcaklık görmedim ancak yine de ekran kartının ve işlemcinin sıcaklığını daha aşağı seviyelere çekmek için performans kaybı olmadan yapılabilecek ayarlar var mıdır? Bazı konular da...
  3. Arthur♛Morgan

Fiyat Performans Kasa Fanı (Ne Düşünüyorsunuz)

Merhaba Asus GT502 Kasa için fan alacağım Lian Li düşünüyordum ama 1 fan için 1000 TL vermek hiç mantıklı gelmedi ve bunu yapacak bütçemde yok açıkçası. O yüzden şöyle bir alternatif buldum yorumlar fena değil ama birde size sormak istedim...
  4. Arthur♛Morgan

120MM F/P FAN ÖNERİSİ

Merhaba, aşağıda görselini bıraktığım kasa için 3 adet fan alacağım. Bir tanesi ön tarafa iki tanesi üst tarafa gelecek, içerisinde zaten 3 adet geliyor 3 tanede ben ekleyeceğim yani. F/P 120mm argb mümkünse beyaz sessiz çalışan fan önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar XPG Defender...
Geri