Arama sonuçları: *

1. 4

7800x3d için oc tavsiyesi

selamlar , 7800x3d işlemcim var. deepcool le360v2 sıvı soğutma ile kullanıyorum. şuan 4.2 ghzde çalışıyor işlemci sanırım 5 ghz civarına çıkarılabiliyor. nasıl yapmalıyım nerden yapmalıyım bilgisi olan varmı
  2. 4

Msi 360mm sıvı soğutma Alınır mı?

https://app.hb.biz/dkWUd2YGydaF Herkese selamlar abdullah abinin stde paylaştiğı bu soğutucunun fiyati iyi indirime girmiş nasil Alınır mı? aslinda thermalright alicaktim fakat buda iyiyse fiyatindan dolayi tercih edebilirim İşlemci 7 7800x3d
  3. 4

Aigo 360mm sıvı soğutucu alınır mı??

Ryzen 7 7800x3d işlemciye geçiş yaptim şuanda thermalright peerless assasin kule tipi soğutucum var fakat sıvı sogutmaya geçmek istiyorum. Bütçem 3 4 bin tl civari fakat kısabilirsem iyi olucak. Aigonun 360mm sogutmasi gamegarajda indirimde soğutma performansi nasil olur tahmini 7800x3d için...
  4. 4

Sıvı soğutucu 1 fani dönmüyo

4 gündür kullandigim sistem gaming gecesinde incehesaptan aldım. Ryzen 7 7800x3d işlemci var. Bitfenix cube v2 240mm sıvı soğutucu var tek fani yavaş dönüyo ve ses çıkartiyo. İşlemci boşta 60 derecede şuan. Yarin incehesapa yazicam fakat şuan kendim ne yapabilirim yada böyle kalsa sorun olurmu...
  5. 4

overclock nasil yapilir

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım. Bu sisteme overclock yapmak istiyorum. yapılır mı? bilmiyorum ve overclock nasıl yapılır hiç bilmiyorum. İyi bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Sistemimi aşağıya bırakıyorum. işlemci: amd ryzen 5 3500x anakart:ASUS B450M DRAGON ekran karti: ASUS DUAL...
Geri