Arama sonuçları: *

1. NanyaRevB

Sistem Yükseltmesi Hakkında

Merhabalar, Sistemim imzamdaki gibi. Bir nakit sıkışıklığı nedeniyle ekran kartımı sattım ve sistemiminde şu an ekran kartı yok. Çok şükür sıkışıklığı atlattım. Önümüzdeki ay sistemimi güncelleyeceğim. Bütçem genişleyebilir, ortalama 20 bin TL gibi düşünebiliriz. Elimde imzamdaki sistem de var...
  2. NanyaRevB

Corsair Kasa ve Fan Tercihi

Merhabalar, Dostlarım biraz karasız kaldım sizlere sormak istedim. 4000d Airflow kasa alıyorum içine koymak için QL 120 veya LL 120 fan seti acağım. Türkiyeden alırsam ikinci el 1900 TL ve 1600 TL'ye alabiliyorum, Amazon DE'den ise vergiler dahil 2100 TL ve 2000 TL'ye alabiliyorum. Sizce hangisi...
  3. NanyaRevB

Thermaltake th240 alınır mı?

Merhabalar, soru başlıktaki gibi sıfır ürün ancak garantisi bitmiş. Güzel de bir fiyatı var, alınır mı?
  4. NanyaRevB

5600 için soğutma tercihi

Merhabalar dostlarım, Pc’mi yükseltmeye devam ediyorum. Ekran kartı, işkemci, psu, anakart ve disk yükseltmelerini yapmıştık. Şimdi 2 seçeneğimiz var, sizlerden de fikir almak istiyorum. Şu an stok soğutucu ile devam ediyorum. Ya yakın zamanda hemen bir kule tipine geçeceğim. ( Beyaz sistem...
  5. NanyaRevB

Sistemime ne güncelleme yapabilirim?

Merhabalar, Benim aklımda 4000 TL gibi bir bütçe var, ekran kartı değiştireyim diyorum. Rx 6600 alayım diyorum ancak işlemcim besleyebilir mi? Pek fikrim yok. Psu’da değiştirilmeli farkındayım ama ekran kartı şu an daha önemli gibi… Sizlerin de yorumunu bekliyorum. Amd kart tercih etmemin...
  6. NanyaRevB

Sistemime ne alabilirim?

Merhabalar, Şu an sistemim bu şekilde. Önümüzdeki ay 3000 TL gibi bir bütçem olacak sisteme ayıracağım. Bu bütçe ile sizce sisteme ne almalıyım? Benim aklımda ikinci el bir 1660 super almak var ama siz ne tavsiye edersiniz? Sizlerin de düşüncülerini öğrenmek istedim. Sistemim: Ryzen 4300GE //...
Top Bottom