Arama sonuçları: *

1. K

Güzel cpu soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 3600 cpu kullanıyorum ve stok soğutucu gerçekten yetersiz kalıyor bende bi soğutucu almaya karar verdim. Sorun şuki sıvı soğutmalar gerçekten çok pahalı ve hava soğutmalarda büyük, ben sade küçük ama etkili nirşey arıyorum yardımlarınıza açığım. Not: Wraith MAX alıp...
  2. K

100₺ Yüksek hızlı fan önerisi

Arkadaşlar corsair Spec 06 rgb white kasasına sahibim ve malum kasanın önü kapalı. Aslında kapalı olmasının çokda bir zararı yok ama yaz aylarında hafif bi ısı artışı yaşadığım için üfleme değeri yüksek fanlar arıyorum. Yüksek CFM (Üfleme) Beyaz renk (Mümkünse) 120 mm Sessiz RGB şart değil 1...
  3. K

Öneri Ekran kartı için Termal macun ve Sleeve Önerisi

Selamlar 2. el ASUS Dual GTX 1060 satın aldım, kart elime geldiğinde tozlu olduğunu fark ettim 3 gündür kullanıyorum ve test falanda yaptım şu ana kadar hiçbir sıkıntı görmedim. Fakat tozdan ve macundan olduğunu sanıyorum ki kart biraz ısınıyor (gerek test gerek) Max 83° görüyor bundan dolayı...
  4. K

Sleeve kablo önerisi ve hakkında

Merhaba dostlar kapsama sleeve kablo almak istiyorum ama ilk kez aldığım için alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum . Örnek bir yer buldum ama güvenilir midir veya nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim...
  5. K

Yardım Stat Monitör Yardım (Kasa içi ekran)

Merhaba dostlar hoş durduğunu görünce kasamın içine monitör almaya karar verdim. Hemen araştırmaya başladım ve Türkçe olarak sadece 1 adet video bulabildim kii oda AliExpress sitesinde ve tahmini teslimat Nisan ayı diyor ve ben okadar beklemek istemiyorum. Türk sitelerinden araştırmaya...
  6. K

Bu fan çoklayıcı alınır mı?

Sorum kısa ve net arkadaşlar fan çoklayıcı ya ihtiyacım var 2 adet buldum sizce hangisini alayım? Bir de çoklayıcı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-flexa-p5-5-port-cikisli-pwm-fan-coklayici-4354a-kablo-4-2-pin-spl-fiyati,956637540.html?nx...
  7. K

Corsair Node Controller, Node Pro ve LED Şerit Alınır mı?

Selam, anakartımda rgb desteği olmadığı için (Olsa anakart programları iCue kadar detaylı değil.) ve kontrolcü ihtiyacım olduğu için almak istiyorum. Bilen bilir corsair node pro sayesinde anakarta bağlantı sunuyor ve iCue ile kontrol sağlıyor. Corsair node core, Node Pro, bağlantı kabloları...
Top Bottom