Arama sonuçları: *

1. M

Kasa fan rgbsi değişmiyor

Selamlar. Kasamda 4 tane fan vardı ve 4 fanın pwm ve rgb'si anakarttaki sys fan1'e ve jrgb1'e takılıydı. Bugün eski kasamdaki 4 fanı ve argb kontrolcüyü yeni kasama taşıdım. Yeni taktığım 4 fanı rgb kablolarıyla beraber kontrolcüye taktım. Kontrolcüden çıkan pwm girişini sys fan2'ye, jargb...
  2. M

Kasanın altına nasıl fan eklenir

Selamlar. Raijintek ponos ultra ms4 kullanıyorum. 1.sste işaretlediğim yere taktığım fanları iç kısıma doğru taktım çünkü dış kısıma sığmıyordu. 2.sste işaretlediğim yere ise fanı vidalamak çok zordu çünkü altına el girmiyor ve tornavidayı döndüremiyordum. Alt tarafa takamayınca 3.ssteki gibi...
  3. M

Argb çoklayıcısına en fazla kaç fan takılır.

Selamlar. çoklayıcının 1 girişine en fazla kaç fan takılabilir? Elimdeki fanlara slot yetmeyecek büyük ihtimalle 1-2 slota 2 fan bağlasam sorun olur mu?
  4. M

Kasaya fazladan fan eklemek

Selamlar. Fotoğrafta x ile işaretlediğim kısımlara 4 tane fan eklemeyi düşündüm. En mantıklı hava akışı bu şekilde mi sağlanır? Daha iyi hava akışı elde etmek için farklı şekilde takabilir miyim?
  5. M

Fan çoklayıcısı önerisi

Kasama fazladan 4 fan ekleyeceğim. Çoklayıcı önerir misiniz?
  6. M

165 mm + lexar thor frost commander sığar mı?

Pc hocasının yeni videosundaki kasa 165mm cpu soğutucu destekliyor. Frost commander 158 destekliyor. Lexar thor ramler ise 41mm. Frost commander sığar mı?
  7. M

R5 7500f + Phantom spirit ısınıyor

Selamlar. Yaklaşık 1 hafta önce sistem dizdim işlemci 7500f, soğutucu olarak phantom spirit aldım. ilk gün test yaptığımda boşta 47, occt'de ise 69 dereceydi işlemci. Zaman geçtikçe artmaya başladı. Bugün biosu son sürümüne güncelledim ve qfan'dan fanı turboya çektim. Şimdi apex oynadım ve max...
  8. M

12V 0.30A fan önerisi

PSU fanı fazla ses yaptığı için değiştirmek istiyorum fan önerisi yapar mısınız ? bütçe 100-200 arası
  9. M

300 liraya termal macun önerisi (Ekran kartım çok fazla ısınıyor.)

Arkadaşımda rx 5700 xt ekran kartı var. Gerçekten fazla ısınıyor. oyunları yüksel grafikte oynasa 95i geçiyor. Termal macun almak istiyor da herkes mx-4 öneriyor. daha yüksek bütçeyle daha iyi macun var mıdır ?
Top Bottom