Arama sonuçları: *

1. berkaysenocak

Öneri Sapphire Radeon RX 9070 XT NITRO+ Undervolt Ayarları

Merhaba arkadaşlar Sapphire Radeon RX 9070 XT NITRO+ ekran kartına undervolt ayarlarımda istediğim noktaya ulaşamıyorum. Global da bir çok foruma baktım millet 2900-3000 core clock takılıyor. Ramlerde 2850 civarında takılanlar var. Benim güncel nitro ram mhz 2750 de bile valheim de crasha sebep...
  2. berkaysenocak

Custom sıvı soğutma ekran kartına en ucuz yoldan yapma

Ekran kartım normal sıcaklığı iyi durumda (60-68) ancak Undervolt yapmama rağmen hotspot bazen 95 lere çıkıyor. Bundan dolayı custom sıvı soğutma yapmak istiyorum ekran kartına bu custom sıvı soğutma kitleri en uyguna nerden bulabilirim? Neler almam gerekli ?. Bu kasaya yapabilirmiyim. Bilgisi...
  3. berkaysenocak

Anakart ve Sıvı soğutma önersine ihtiyacım var

AMD Ryzen 7 9800X3D bu işlemciyi alacağım ekran kartım RTX 3080. Bilgisayarımı güncellemeye karar verdim. Anakart konusunda yüksek faz bir anakart istiyorum ama anakarta çok para vermek istemiyorum. Fiyat performansa takık biriyim...
  4. berkaysenocak

Bu sıvı soğutma alınır mı daha F/P varmıdır

Uzun süredir sıvı soğutma kovalıyorum. Ürün indirime girmiş bu fiyata bu ürün alınır mı? Daha iyisi bu fiyatlara bildiğimiz bir ürün var mı? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ona göre sipariş vereceğim...
Geri