Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

Ryzen 3 3100 Overclock

Test Sonucumu atıyorum sizce daha ne kadar ilerleyebilirim ne önerirsiniz?
  2. YusufShn01

Noctua Nh U12S Redux alınır mı?

Soru başlıkta, alınmazsa muadil fan önerisi var mı ? (940 tl)
  3. YusufShn01

Crucial Ram Overclock Yardım

Sonunda biraz boş vakit buldum ve sizden yardım istiyorum. Öncelikli olarak çiplerim nasıl ? Bunu cevaplarsanız sevinirim. Daha sonrasında 3600 cl14 ve alt gecikme değerlerini de olabildiğince güzel yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Orjinal 3200 mhz cl 16 @RevDeisDou
  4. YusufShn01

İşlemci soğutucu öneri

İyi forumlar dilerim herkese. Sizden bir kaç ricam var hem kendim için hem de daha sonra işlemci soğutucusu alacak arkadaşlar buraya balabilir. 0-1000 tl arası Hava soğutma 1000-2000 tl arası Hava soğutma 1000-2000 tl arası sıvı soğutma 2000-3000 tl arası sıvı soğutma Bu belirttiğim şekilde her...
  5. YusufShn01

İşlemci Hava Soğutma Önerisi

500-2000 tl aralığında alabileceğim hava soğutma önerisi yapabilir misiniz? Sıvı soğutma tercih etmeyeceğim ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Aklımda model olarak Deep Cool AK620 modeli var nasıldır sizce?
  6. YusufShn01

Crucial Ballistix Overclock

İyi akşamlar dilerim. Crucial ballistix 3000mhz cl15 kırmızı renkli ram belleğe sahibim. bu gün bir aksilik yüzünden bios sıfırlamam gerekti bu yüzden bütün oc lar gitti. İşlemciyi yeniden overclock ettim, 4.4 Ghz 1.3075 V stabil çalışıyor çok şükür. Ram için overclock nasıl yapıldığını...
  7. YusufShn01

Pasif soğutuculu ekran kartına çözüm

elime bir bilgisayar geçti hayli eski ve ekran kartı oyunlarda bayağı ısınıyordu 75 derecelere kadar çıkıyordu. Bende hem canım sıkıldığı için hemde ekran kartını soğuk tutmak için güzel bir yöntem buldum 😅 Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl olmuş ? (ekran kartı anakarta gömülü yani işlemci...
  8. YusufShn01

Core 2 Quad Q9450 Overclock

Herkese selamlar şu an kulandığım sistemim şu şekilde Anakart: Ecs G-31T M-7 Ram: 667 Mh 2*2 Kingston İşlemci: Pentium E5300 Güç Kaynağı : 500W Cooler Master Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 420 Şimdi ben bu sistemin ekran kartının kötü olduğunu biliyorum yorumlarda söylemenize gerek yok fakat...
Geri