Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

O.C Sonrası Ekrana Görüntü Gelmeme Sorunu

1600AF işlemcime O.C yapıcam diye fan ve macun aldım. Onların gelmesini beklerken birazcık kurcalayıp öğreneyim dedim, sırf denemek için çok az test ettim, 1.2V'da 3.20GHz çalışan işlemcimi 3.50GHz'ye çekip kaydedip çıkıyorum lâkin PC çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmiyor. Kasa üzerinden...
  2. yigitrocks

3.9GHz ile 4GHz arasında - 4GHz ile 4.2GHz arasında çok fark var mı?

Başlık biraz saçma gelebilir ama anlatmak istediğim şey, 3.9GHz ile 4GHz arasındaki o 0,1 GHz büyük bir fark oluşturuyor mu? Oluşturduğu fark 3.6 ile 3.7 arasındaki fark ile aynı mı yoksa 4'den sonra daha da zorlaştığı için (4'den sonra zorlaşıyor mu bilmiyorum varsayım yapıyorum sadece) daha mı...
  3. yigitrocks

Snowman T6 Ultra Hakkında

Birkaç sorum var. Dark Diamond Pro kasama sığar mı? Sesli olduğunu biliyorum, lâkin fanların yerini değiştirince bu ses sorununun çözüldüğünü söylüyorlardı bi ara, bu gerçekten işe yarıyor mu? 1600AF işlemciyi 4-4.2GHz'ye O.C yapabilir miyim bunu takarsam? 200-250TL bütçede daha iyi bir rakibi...
  4. yigitrocks

1650S OC ve UV nasıl yapılır?

Elimde Galax 1650 Super ekran kartı bulunuyor. Buna temiz bir OC ve UV yapmak istiyorum. Kart zaten full yükte çok fazla güç çekmiyor ama indirebildiğim kadar indirmek istiyorum. Detaylı bir şekilde yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum.
  5. yigitrocks

Ryzen 1600 AF'ye O.C Yapmak

Elimde bu işlemci var. Şuan CPB kapalı 3.20 GHz'de çalışıyor. Bunu 4 GHz'ye çıkartmak istiyorum. Stok soğutucu ile kullanıyorum. CPB kapalı halde 1.2V'da çalışıyor. CPB açıkken 1.35-30'da falan çalışıyordu sanırım. Bunu 3.2'den 4 GHz'ye çıkarırsam ne gibi faydaları olur tam olarak? Oyunlarda...
Geri