Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Elimde iki adet fazla fan var PC’ye taktım ama hava akışı bozuluyor gibi böyle

Psunun üstündeki ve ramlerin sağındaki fan sıvı soğutma alınca boşa çıktı bende oralara konumlandırdım sorun şu ki biri psuya üflüyor ekran kartının çekeceği havadan çalııyor biride kasanın kablo boşluğuna üflüyor sırf görüntü için böyle bırakmaya değer mi yoksa zararı olur mu alttaki ekran...
  2. A

Çözüldü✓ Fan çoklayıcı yüzünden fanlar full hızda çalışıyor kalibre olmuyorlar

iki tane kablo çoklayıcı kablo uç uca takılı kasada biraz fazla fan oldu normalde iki çoklayıcı kullanmama rağmen öyle bir şey olmuyordu şimdi aniden olmaya başladı AI suiteda denedim biosta denedim fan controller uyguluması kurdum denedim değişen bişi olmadı ne tavsiye edersiniz.
  3. A

Yardım MSI mag coreliquid I240 geldi ama montajda bi gariplik var.

Ürün geldi 2 saattir takmaya uğraşıyorum normalde elim yatkındır tüm parçalara ama sıvı soğutmayı ilk defa takıyorum. Şuan vaziyet böyle ama bu kablolar biraz fazla dışarda kaldı normal değil gibi ya
  4. A

Colorful igame 3070 ti kart için termal pad önerisi

Yakın zamanda aldığım bir kart mx-6 macunum var elimde birde buna uygun kalınlıkta pad almak istiyorum internette kalınlığına dair hiçbir bilgi yok. Sadece bir videoda adam bazı yerlere 2 bazı yerlere 2.5 mm olduğunu söylemiş ama ne kadar doğru bilmiyorum. güzel soğutma sağlayacak bir pad...
  5. A

380 Tl bütçe ile alınabilecek uzun vadeli termal macun önerisi

380 gibi bi bütçe var macun almayı düşünüyorum aşağı yukarı farketmez alınabilecek en mantıklı uzun götürecek macun ne olur 4 gramlık mx-4üm 4 senesini doldurdu neredeyse yarım gram falan kaldı herhalde.
  6. A

Hepsiburada(bestechbilişim) Asus rog strix lc 120

Ürünü aldım fakat satıcı bestechbilişim yinede geri ödeme alabilir miyim? Sonuçta Hepsiburada üzerinden aldım.
  7. A

Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan soğutma aldımasus kampanyasına dahilolur mu?

Başlıkla belirttiğim gibi bir konudan görüp ürünü aldım ama kampanyaya katılmış olur muyum? 1656435335 Satıcı bestechbilişim sanırım. Sadece Hepsiburada satıcılı ürünler mi kampanyaya dahil.
  8. A

6 pinli fanım var fakat anakartta 4 pin giriş var dönüştürücü var mı?

Kasayı aldığımda içinde kontrolcü ile 6 pin 4 adet fan vardı. Şuanda fanlarımı anakarta aktarmak istiyorum fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum. Dönüştürücü vb. bir şey mevcut mu? 1653848499 6 pini 4 pine çevirebilecek bir dönüştürücü mevcut mu fan için?
Geri