Arama sonuçları: *

1. okangulmez

Nzxt F120 3 lü fan bağlantı problemi

Arkadaşlar merhaba yeni sistemim için kasama 3 lü nzxt f120 fan aldım. Ürünün içinden kontrolcü de çıkıyor. Bağlantılarını doğru bi şekilde yaptım fakat ledler aydınlanıyor dönmüyor. Aynı zamanda Nzxt cam programında da fanlar gözükmüyor. Fanları kontrolcü yerine anakarta taktığım zaman fanlar...
  2. okangulmez

5600x Sıvı soğutma Isı Değerleri Yardım

Arkadaşlar merhaba 5600x işlemcim var fazla ısınıyor diye NZXT Kraken x53 Sıvı Soğutma aldım montajını doğru yaptığımı düşünüyorum fakat soğutucunun pompa su devirdaimi yaptığını düşünmüyorum bu ısı değerleri normal midir. Bios ayarları olarak Boost Overdrive açık durumda.
  3. okangulmez

Isı değerlerim sizce normal mi ?

Arkadaşlar sıvı soğutmam var ve sürekli olarak GTA5 oynamaktayım işlemcimin değerlerine göre bu sıcaklık normal midir ? 1632583356 Yok mu arkadaşlar yardım edebilecek
  4. okangulmez

NZXT Kraken x53 RGB kullananlar yardım

Arkadaşlar bu soğutucuyu kullananlar yazabilir mi sorum olacak
  5. okangulmez

Uygun fiyatlı güzel RGB Fan tavsiyesi

Arkadaşlar 300 TL civarı bir bütçem var 3'lü rgb fan kitlerden almak istiyorum tavsiye ettiğiniz model var mı ?
  6. okangulmez

Sıvı soğutma aio pump girişi sorunu

Arkadaşlar sıvı soğutucumun pompasından gelen kablo (3lü pin) girişini anakartımdaki aio pump girişine uyduramıyorum bağladığım zaman çalışmıyor ışıkları dahil yanmıyor sadece cpu fan, cha fan girişlerine takınca çalışıyor bu yüzden sıvı soğutucumun tam performansta çalıştığını düşünmüyorum aio...
  7. okangulmez

O.C'den anlayan biri yardım edebilir mi

Arkadaşlar merhaba 5600x işlemci kullanıyorum Gamepower iceberg 120 cpu sıvı soğutma ile birlikte. Bios ayarlarım şuan oto durumda bu yüzden işlemci kendini çoğunlukla 1.4 volt civarlarında çalıştırıyor ve oyunlarda sıcaklık 80 hatta 80 küsür derecelere kadar çıkabiliyor. Sıvı soğutma kullanmama...
Top Bottom