Arama sonuçları: *

1. D

224xt fan sesi çok geliyor

Az önce montajını gerçekleştirdim. Ekran kartım yok yine de çalışıp çalışmadığını anlamak için sistemi açtım. Ancak gerçekten sesli bir şekilde fan sesi geliyordu. Sorun var mı yoksa ne yapmam gerek ?
  2. D

Doğru montaj yapabildim mi

Doğru takmış miyim 224XT?
  3. D

Soğutucu Takmak İçin Sorum Var.

Montajı ben yapmadığım için bilmiyorum. Ryzen işlemcinin stok soğutucu çıkarıp başka takacağım. Soğutucunun kurulum kılavuzunda arkadaki bracketler kalsın yazıyor. Stok soğutucu takılırken o bracketler çıkıyor mu? Eğer çıkmıyorsa stok fan çıkarıp direkt taksam olur herhalde?
  4. D

Yardım İşlemci soğutucu montajı

Anakart kasada iken yapacağım montajı. Şimdi şuan da stok fan takılı ancak 224xt elime ulaştığı zaman fanı sökerken anakartin arkasında bir şey düşüyor/çıkıyor. En azından videolardsn anladığım kadarıyla. İşlemci soğutucuyu montajlarıken onu takmam gerekicek mı çünkü kasanın arkası kapalı ve...
  5. D

Sıvı soğutma önerisi

Ryzen 5 3600 işlemci ve MSI MAG Forge 100M kasa için Sıvı soğutma önerisi yapar mısınız Max 600-700 lira sanırım. Yine siz önerin çok uçuk fiyatlı olmadığı sürece
  6. D

300 TL işlemci soğutucu

Max 300-350 TL işlemci soğutucu önerisi istiyorum. Ryzen 5 3600. İd224XT stokta kalmamış.
  7. D

500 lira sıvı soğutma vs kule tipi

R5 3600 işlemciye Max 500 liralık en iyi soğutma. 7 temmuz 2k21 fiyatlarına göre lütfen. 1625683847 Kasa Dark guardian mini.
  8. D

R5 3600 işlemci soğutucu seçenekleri

öncelikle herkese merhaba Daha önce buna benzer konu açmıştım ama zamanın da alamadığım için tekrar açmak durumunda kaldım. Uzatmadan , ryzen 5 3600 işlemci b450m H (Matx)anakart ve dark guardian mini kasam var. Bütçe 300 lira - 50 lira ucuz veya pahalı olabilir Kapsama sığıcak performans iyi...
  9. D

Ryzen 5 3600 için t6 soğutucu nasıl ve kasama sığar mı?

Merhaba , pek bilgim olmadığı için konu açma gereği duydum. Sorunlarım ; 1- İşlemcim için bu soğutucu nasıldır ? 2- En fazla 250-300 liraya daha iyi bir işlemci sogutucu varmı ? 3- Bu işlemci soğutucu kasama sığar mı? 4- Eğer sığarsa ramlere çarpar sorun çıkarır mı ? 5- Ayaklık olmadan...
Geri