Arama sonuçları: *

1. B

Laptop soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar amazon prime day de güzel indirimli 200-300 tl arası laptop soğutucu var mı ? Ben biraz baktım da bulamadım eğer bulan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. B

CoolerMaster Sickleflow argb fanı bozuldu

Merhaba bu fana sahibim ancak dragon center üzerinden kapat dediğim zaman sürekli bir bölge de yeşil yanıp sönüyor bunu garantiye vermem gerekiyor sanırsam hangi firmaya yollamam gerekiyor acaba ?
  3. B

900 tl sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar pf240 düşünüyorum bu bütçe de daha iyisi var mı ?
  4. B

ARGB Fan kontrolcüsü önerisi

Arkadaşlar anakartımda argb girişi yok ama usb girişlerine takılarak kontrol edilebilen argb kontrolcü falan var mı varsa önerebilir misiniz? TR olmak şart değil aliexpress de olur. 1611350828 Yok mu yardım edebilecek birisi ?
  5. B

3'lü ARGB Fan önerisi

Merhaba 3lü argb fan önerisi alabilir miyim acaba bütçem 400 TL. İtopyadaki sickleflow dışında bir öneri var mıdır ? İtopyadan pek almak istemiyorum.
  6. B

İ7 8700K için OC bilen birisi yardım edebilir mi

Anakartım Asus Prime Z390-A ve sıvı soğutma olarak da cooler master ml lite 240 mm sıvı soğutma kullanıyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi acaba ? 1609013949 Arkadaşlar bilen biri yardım edemeyecek mi ?
  7. B

76TL bütçe ile termal macun önerisi

Trendyol üzerinden alınacak arkadaşlar. Trendyol indirimim var ondan trendyol sadece önerilerinizi bekliyorum.
  8. B

Msı Mag Forge 100r için önüne 1 tane daha argb fan

Merhaba max bütçem 100 TL önerileri n11 ve ya gittigidiyor üzerinden yaparsanız mutlu olurum. Sadece 1 tane fan alacağım.
  9. B

1 Tane egzoz fan önerisi

Merhaba hava akışını iyi yababilen maks 100tl olan egzoz fanı önerir misiniz ?
  10. B

İ7 8700K OC Tavsiyesi

Merhaba benim elimde Asus prime Z390-a anakartı var ve i7 8700k işlemciye sahibim. Sıvı soğutma olarak da cooler master ml lite 240mm modelini kullanıyorum. Oc den anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi nasıl başlamam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor acaba ? Turbo boost açık ve 1.2 v...
  11. B

i7 8700K oc yardımı

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtitğim gibi i7 8700k işlemciye sahibim ve rander işleriyle de uğraşıyorum. İşlemcimi 4.8 ghz'e çıkardım boşta 35-40 arası %100 yük altında ise cinebech r20 testince 80 dereceleri görüyor. Cinebech de 4.8 ghz' de 3625 puan aldı oc'suz 2800 puan aldı. Şimdi...
  12. B

Cooler Master MasterLiquid Lite 240 sıvı soğutması

Merhaba bu sıvı soğutmanın fanları maksimum 2000rpm çalışıyor ama benim elimde aerecoolun orbit rc fan kiti var ve sıvı soğutmanın fanları yerine bu fanları kullansam daha mı az soğutur ?
  13. B

Silverstone tundra serisi TD02-E

Merhaba i7 8700k işlemcim var bilgisayarımı yavaş yavaş yeniliyorum anakart aldım ram aldım şimdi de sıvı soğutma alacağım. 500TL bir bütçem var sizce bu alınır mı yoksa 500ü geçmeyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  14. B

Asus b360 prime turbo mode

Merhaba anakartımın biosu ayarlarında turbo mode var buradaki ayarlar tam nasıl işliyor acaba ? 1586544371 Turbo mode açtım ve bilgisayarım dondu ve bilgisayardan dııııttt diye ses yükseldi sebebi nedir ? Sıvı soğutma kullanıyorum modeli imzada var. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
  15. B

Xigmatek scylla 240 mm sıvı soğutma

Merhabalar bir sorum olacak yaklaşık 1.5 yıldır bu sıvı soğutmayı kullanıyorum temizliğine falan dikkat ediyorum. İçindeki sıvıyı değiştirmeye gerek var mıdır ?
  16. B

Aerocool Orbit RC 3x12cm RGB Led Fan + Uzaktan Kumanda

Merhabalar 200 tl bütçem var bu ürünü almayı düşünüyorum sizce bundan daha performanslı bir ürün var mıdır aynı fiyata sahip? Teknobiyotikten alacağım.
Geri