Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

3 fanli kule tipi Bu fan iyi mi

https://ty.gl/2izo6jyyrg X3470e oc yapip kullanicam mx6 macun ile stok fanla arasinda ne olur thermal throtlea mağruz kalıyorum
  2. AfniSoDeadly

Öneri R7 370a ne kadar overclock yapilmalk

Eski sistemimi uzay sistem kullaniyordum ve 74 dereceleri görüyordum bugün everese marka bir kasanin icine topladim Kasa bu yanda alt kisimda icerde ki havayı dışarı cikaran üstte islemciye yakinligi ayarlanabilen fanin disardan hava almasini sağlayan bir fan ve arka da bir egzoz fani mevcut...
  3. AfniSoDeadly

rame ne kadar overclock yapilmali

Kingston kvr16n11 2x4 rame sahibim 1333 mhz den 1750 mhz e cikardim sizce fazla mi 2000 olsa nasil olur
  4. AfniSoDeadly

Yardım Vcore offset voltage kaç olmali

X3440 a overclock yapiyorum ama fazla isiniyor voltajı düşürup stabil ve isinmayan bi voltaj bulmak istiyorum ama normal bir voltaj ayari yok anakartta anakart p7h55m lx vcore offset voltage var o da .01000v ve 0.30000v arasi bu nasil ayarlanmali bilen var mi base clock 145 carpan 20
  5. AfniSoDeadly

73-79 derece fazla mi

X3440 islemci oyunda 73-79 arası dolaşıyor 2.8x ghz de
  6. AfniSoDeadly

Yardım Ramlerime nasil overclock yapabilirim

https://www.bossbilisim.com/g.skill-8gb-ddr3-1600-8-gb-2-x-4-gb-ddr3-1600-mhz-240-pin-dimm-42769 Ga h55 s2v anakart ile kullanacağım 2200mhz e kadar overclock ile destekliyor bu kadar abartmayacagim tabi ki ama zarar vermeden cl13 ve 14 degerini aşmadan nasil yapabilirim @RevDeisDou
  7. AfniSoDeadly

Öneri R7 370 overclock işe yarar mı

Sapphire nitro plus r7 370 oc 2gb ekran kartım var fabrikasyon overclocklu olduğu için yapmak mantıklı gelmiyor yapmak ne kadar isime yarar ne kadar fps arttirir gücünden de memnunum performansini etkilemeden undervolt yapabilir miyim
  8. AfniSoDeadly

Kule tipinden anlayanlar bakabilir mi

Şu soğutucu ve gskill 2x4 ram çok çok uyguna buldum ama bu fanı nasıl kullanilabilir hale getirebilirim nasil montaj yapabilirim lga1156 pin için ga h55 s2v anakarta
  9. AfniSoDeadly

Yardım Cpu overclock yardım

Islemciyi overclock ettim ama diğer seyleri ellemedigimi şuan fark ettim bir kaç seyi ayarladim ama tek cpu/nb frequency kaldı işlemci mhz değeri 1. Fotoda mevcut bunu ne yapmalıyım @RevDeisDou
  10. AfniSoDeadly

Yardım bus speed nedir kaç olmalı

işlemcime overclock yaptım ama bus speed düşük olduğu için çarpanı düşüğüp bus speedi arttırmak geldi aklıma, bunun bir etkisi olur mu ve ht link kaç olmalı anakartım m5a78lm lx v2
  11. AfniSoDeadly

Yardım Voltajı elleyince çalışmıyor

Arkadaşlar ghz arttiriyorum ama voltaji normal değerle aynı veya daha düşük yapsam bile sistem açılmıyor
  12. AfniSoDeadly

m200 tarzı soğutucu önerisi

arkadaşlar fan alacağım ama m200 3 pinli benim anakartın cpu fan soketi 4 pin kasa fanları 3 pin 4 pinli m200 tarzı soğutucu var mı yoksa 3 pine taksam olur mu
  13. AfniSoDeadly

halnziye hy800 alınır mı

evet arkadaşlar daha öne bu macunu kullanan car mı 5.15w/mk değeri var 10 gram 1619569932 90 dan 55 e düşmüş
  14. AfniSoDeadly

Öneri Trendyoldan termal macun

Maks 40 gibi olursa sevinirim mx4 alacaktim sahte satiliyormus bildiginiz orjinal urun linki atarsaniz sevinirim
  15. AfniSoDeadly

cinebench r15 306 puan iyi mi

fx4100 4.6 overclocklu 306 puan aldı iyi midir
  16. AfniSoDeadly

işlemciye +1.1 ghz overclock yaptığım halde sıcaklıkların değişmemesi

arkdaşlar fx4100 işlemci m5a78 lm v2 anakart stok 3.6ghzden 4.7 ghz e çıkardım stabil sorunsuz çalışıyor r7 370 i beslemiyordu ki hala tam besleyemiyor ama baya fazla yararını gördüm lakin sıcaklık değeri sadece 1 derece arttı 4.0ghz de kullanırken 60 dereceyi geçmiyordu şimdi 61 dereceyi geçmiyor
  17. AfniSoDeadly

Rame nasıl overclock yapabilirim

Gta5 te düşük gpu kullanımından dolayı denemek istedim diğer oyunlarda sorun yok sadece gta 5 te düşüğe de alsam yükseğe de alsam düşük gpu kullanımı görüyorum Atermiter cl11 8gb 1600 mhzi 1866 yaptım zamanlamaları nasıl ayarlayabilirim
  18. AfniSoDeadly

AM3+ Soket İşlemci Soğutucu Önerisi

merhaba arkadaşlar imzada ki sisteme bi fan gerekiyor çünkü işlemci ekran kartını besleyemiyor ve overclock yaptığım da 4.2 de sıcaklık değerini aşıp kapanıyor 4.0gzh de kullanıyorum yine de beslemiyor :D hangi soğutucu ile 4.3 veya 4.4ghz de 60 dereceyi geçmeden kullanabilirim
Top Bottom