Arama sonuçları: *

1. K

İşlemci Sıcaklığı Normalmı?

Merhablar; Cumartesi günü nzxt x53 aldım dün gece montajını yaptım daha öncesinde stok fan takılıydı ve boşta 40-45 derece arası dolaşıyordu. Bugun sıcaklıklar 30-35 arası dolanıyor. İşlemcim i5 10400f normal sıcaklık değerlerimi?
  2. K

i5 10400f İçin 120-240mm sıvı soğutma Önerisi

Merhabalar; i5 10400f için T6 Ultra kullanıyordum yaklasık 2 yıldır ömrünü tamamladı. Şimdi sıvı soğutma almak istiyorum suanda stok fanda boşta olmasına karsın 40-50 derece arasında geziniyor. 120-240mm sıvı soğutma fiyat performans bandında olursa sevinirim. Teşşekürler. NOT: Sistemde 3080ti...
  3. K

i5 10400f İçin Yeterlimidir?

Merhabalar i510400f işlemcim cok ısınıyor Suanda T6 ultra kullanıyorum ve soğutucudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ayrıca almışken biraz kalite birazda uzun ömür için almak istiyorum. Nzxt 120mm 2021 Kraken Rl-kr120-b1 Rgb Sıvı Soğutmalı Işlemci Fanı RL-KR120-B1 bu linkteki ürün güzelmidir?
  4. K

Tüm Donanımlarda Sıcaklık Sorunu

Merhabalar; Sistemim boşta olmasına rağmen işlemci sıcaklığı 60 derecelerde M2 SSD 55-59derece arası mosfetler 70 derece arası geziniyor. Termal macun vs herseyi yeniledim temizlik yaptım ama bir türlü bu sıcaklıkları düşüremedim. 2 hafta önce başladı bu sorun 3-4 gün boyunca sistem sürekli...
  5. K

T6 Ultra İşlevini Bitirmiş Olabilirmi?

Merhabalar; Yaklaşık 10-12 gündür işlemcim gereksiz boştayken 100derecelere kadar çıkıyordu dün genel bakımlarını yaptım ve termal macununu değiştirdim mx4 kullandım. Bakımlardan sonra çalıştırdığımda da hiç bir değişiklik olmadı. Sorum şu işlemci yanmış olabilirmi yoksa kullanmış olduğum t6...
  6. K

Bu kasaya 360mm Sıvı Soğutma olurmu?

Merhabalar; İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Ancak Yurt dısından akrabam 360mm sıvı soğutma getirmiş...
  7. K

Sıcaklıklarım İyimi?

Ekran kartım Gigabyte 1660ti.
  8. K

6 Pin Kasa Fanı Önerisi

Kasamda 4 Adet 6 pin Fan bulunmakta...
  9. K

Snowman T4 - Snowman T6Ultra

Merhabalar; Ryzen 1600af işlemcim için hangisini almalıyım. T6 Ultra kullanıyorum memnunumda ama T4 daha yeni performans açısından farklılık ıolurmu? https://www.hepsiburada.com/snowman-t4-4-bakir-borulu-cpu-sogutucu-fan-rgb-light-board-cift-fan-p-HBV00001AUQRC...
  10. K

MX-4'ün sıcaklığa büyük etkisi oldu

Merhabalar; Bugun pc termal değiştirdim. MX4 sürdükten sonra boştaki sıcaklığı 32-33 derecelerde olan işlemci 24 dereceye kadar düştü. :)
  11. K

T6 Ultra Beyaz Tırnak kırıldı

Fandaki bu beyaz tırnaklardan 1 tanesi kırıldı sıcaklıkta da fark ediyor sanırım şuan nereden bulabilirim bu tırnaklardan?
  12. K

Mining Sistem icin Işe Yararmı?

Sistemde 6 adet rx 580 mevcut soğutmaya yardimci olmasi icin 5 adet 14cm lik Viper bağladim ise yararmı ?
  13. K

Çarpan Kilidi Kapalı İşlemciye ''OC'' Yapmak Mümnkünmü?

Merhabalar çarpan kilidi kapalı işlemciye OC yapmak mümkünmü acaba? Birkaç araştırma yaptım ve İ5 10400f İşlemciye OC yapıldığını ve oyunlarda aşırı bir FPS artışı olduğunu gördüm. Bu mümkünse nasıl mümkün olabilir? https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i5-10400f/15.html
  14. K

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Merhabalar Kule tipi soğutucu istiyorum ama RGB olmayacak siyah yada renksiz. Bütçe max 300tl. 1200 socket uyumlu olması gerek.
  15. K

Egzos fanından sıcak hava gelmeye başladı

Merhabalar Günaydın; İşlemcim i5 10400f Anakartım b460m bazooka 22-23 günden beri pc hiç kapanmadı sürekli açıktı bugun sabah egzos fanından sıcak hava atmaya basladıgını farkettim. Ama işlemci sıcaklıgı 33-40 arası gidip geliyordu bir sorun teşkil eder mi? ya da zarar vermişmiyimdir?
  16. K

Ram CL değerini nasıl düşürebilirim?

Merhabalar; G.skill 3000mhz cl 16 değerine sahip ram var. İşlemcimde i5 10400f. Anakart B460m Bazooka. Ramin CL değerini 2666mhz düşürmek ve CL değerini de düşürmek istiyorum. Nasıl yapmalıyım?
  17. K

Sıcaklıklar Normalmi?

Bilgisayar 14gündür aralıksız açık. İşlemci i5 10400f Soğutucu olarakta T6 Ultra var.
  18. K

T6 Ultra Termal Macun Degisimi

Merhabalar Gunaydin Sistemimde t6 ultra takili termal macun degisimi yapmak istiyorum fanlari söktüm ama radyatörünü bir türlü sökemedim yardimlarinizi bekliyorum.
  19. K

6 Pin 12CM Fan Önerisi

Merhabalar; Kasamda 4tane 12Cm fanlar mevcut ama 4 adet boş alan var onları doldurmak istiyorum. 12 cm fan 6pin önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/performax-trinity-siyah-pencereli-argb-atx-kasa-pm-HB00000YHBBI kasam bu
  20. K

Kasadaki Fanları Nereden Bulabilirim?

https://www.hepsiburada.com/performax-trinity-siyah-pencereli-argb-atx-kasa-pm-HB00000YHBBI merhabalar; bu kasadaki fanları nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Top Bottom