Arama sonuçları: *

1. T

RTX 3080 Termal Pad Değişimi

Merhaba arkadaşlar. Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC LHR model ekran kartına sahibim ve ısıların artmasından dolayı macun ile ped değişimi yapacağım. Aşağıda vermiş olduğum linkte termal ped ölçüleri yazıyor ancak hangi marka ve ölçülerdeki pedleri almam gerek bilmiyorum. Yardımcı olur...
  2. T

LS520 Garip Ses Geliyor

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta almış olduğum LS520 sıvı soğutucunun fanları %45den sonra videodaki gibi garip bir ses çıkarıyor. Soğutmasında bir problem yok. Bunun sebebi ne olabilir veya nereden geliyor olabilir?
  3. T

Zalman N2 kasada 120mm sıvı soğutucu egzoz fan olarak kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar. Zalman N2 kasaya sahibim ancak 120mm sıvı soğutucu alsam egzoz fan yerine takarak kullanabilir miyim?
  4. T

Crucial Ballistix Ram Overclock

Merhaba arkadaşlar aşağıda yazacağım sisteme sahibim. 2400Mhz 2x8GB ramlerim bulunmakta. Söylediğim gibi sistemin detaylı bilgisini vereceğim. Bu ramleri güvenli bir şekilde 3000mhz'lere kadar çıkmam mümkün mü? Ram konusunda O.C hakkında bilgi sahibi değilim. Anakart: Asus B350M-A İşlemci...
  5. T

Ryzen 5 2600 O.C. Performansı

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konumu açmamın sebebi işlemcime verilen voltajın ne durumda olduğunu merak ettiğimden dolayı. Neden overclock yaptığımı soracaksanız ise buna cevabım 240Hz monitör aldım ve Valorant için aldığım performansı arttırmak oldu. İşlemcimi 4.1Ghz'ye kadar overclockladım...
  6. T

2400Mhz 2x8GB Ram Overclock

Merhaba arkadaşlar aşağıda yazacağım sisteme sahibim. 2400Mhz 2x8GB ramlerim bulunmakta. Söylediğim gibi sistemin detaylı bilgisini vereceğim. Bu ramleri güvenli bir şekilde 2933mhz'lere kadar çıkmam mümkün mü? Ram konusunda O.C hakkında bilgi sahibi değilim. Anakart: Asus B350M-A İşlemci...
Top Bottom