Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

üst seviye 120mm fan önerisi

RGB olursa güzel olur şart değil en performanslı siyah olması önemli amazon.tr ? RTX 4090-13900K (Sessiz,yüksek cfm,yüksek hava basıncı)
  2. Samaeldrazi

5600x hava veya aıo soğutucu önerisi

360 veya 240lık AIO önerisi yazabilir misiniz? Amazondan hava soğutucu olarak bunu AIO olarakta bunu düşünüyorum (Öne takmak zorunda kalıcam) Noctua soğutucudan bir şüphem yok iyi olduğunu biliyorum fakat sıvı soğutucuyu bilmiyorum nasıldır kaç derecelerde tutar ayrıca 2000-2200 liraya...
  3. Samaeldrazi

Bu fanın linkini atabilir misiniz

Phanteks T30-120 Bu fanı bulamadım acaba satılmıyor mu
  4. Samaeldrazi

5600x ve Noctua DH15 performans

Noctua DH15 veya DH15S iyi hava akışı olan bir kasada kaç derece tutar. Önerilerinizi de alabilirim
  5. Samaeldrazi

5600x için soğutucu önerisi

2000 TL Sıvı veya hava soğutucu önerir misiniz
  6. Samaeldrazi

Air veya AIO soğutucu 5600x

240mm veya 360mm AIO önerisi veya hava soğutucusu önerisi yapabilir misiniz. 2000₺ Max şekilde. Sessizlik ve ultra soğutma tercihim, yazılımı rpm ayarlaması vs olursa çok iyi olur. İleride 5600x işlemciden daha yükseklere geçeceğim.
  7. Samaeldrazi

Liquid Devil soğutması

Soğutması nasıldır
  8. Samaeldrazi

Corsair H150I Elite Capellix 360mm kullananlar memnun musunuz

R9 5900X Performansı nasıl olur render vs gibi ağır işler yapmıyorum. Ayrıca şöyle bir sorum var benim hazır sistemimdeki ekran kartı sıvı soğutmalı ve 120mm radyatör ile soğuyor ben bunun kasa düzenini nasıl yapacağım. Lian Li Galahad 011 Dynamic Razer Edition
  9. Samaeldrazi

Macbooklar ram ve ssd yükseltmesine açık değil mi

Macbook Air ve Macbook prolara ram ve ssd yükseltmesi yapabilirim değil mi ayrıca DDR3 mü kabul ediyolar DDR4 ramde takabiliyor muyuz
  10. Samaeldrazi

Bu soğutucu iyi mi alınır mı cpu

Thermal Grizzly Conductonaut Liquid Metal - 1 Gram 73 W/mk macun da değil sıvı metal
  11. Samaeldrazi

Galahad 360 vs H150İ Elite capellix 360

Hangisi daha iyi ve şuan piyasadaki en iyi AIO Liquid cooler hangisi
  12. Samaeldrazi

1300₺ soğutucu öneri AIO

5600x lian li galahad 360 var aklımda başka önerirseniz
  13. Samaeldrazi

Hava soğutma radyatörüne kuru buz koysak ne olur

Linusun bir videosu vardı hava soğutma radyatörüne soğutma sıvısı döküyolardı buzlu suya sokuyolardı. Kuru buzu hava soğutmanın radyatörüne koyarsak ne kadar düşer derecesi
  14. Samaeldrazi

5600X AIO Cooler 240mm 360mm

240mm veya 360mm stabil ve düşük derecelerde tutacak bir AIO önerir misiniz
  15. Samaeldrazi

Custom sıvı soğutma masrafı ne kadar

Custom sıvı soğutma masrafı ne kadar olur İşlemciye olan custom ne kadar olur Bütün sisteme olan custom ne kadar olur Sadece ekran kartına olan custom ne kadar olur
  16. Samaeldrazi

5600x için hangi AIO Alınır?

Hangi AIO Soğutucuyu almak benim için en iyisi olur? İşlemci:Ryzen 5 5600x Kasa:Corsair 5000D Airflow
  17. Samaeldrazi

Hangi AIO alınmalı 5600x

Hangi AIO Marka modelini almalıyım. Görüntüsüde güzel olursa tadından yenmez. Bütçede bir limitim yok
  18. Samaeldrazi

EKWB AIO ülkede var mı

EKWB AIO Soğutucusu bizim ülkede var mı
  19. Samaeldrazi

Bu cpu cooler alınır mı

https://www.amazon.com/Vetroo-Cooler-Processor-Universal-Addressable/dp/B08F2FS7SR?dchild=1&keywords=Vetroo+V5+White+CPU+Cooler&qid=1617331992&sr=8-3&linkCode=sl1&tag=techsource02-20&linkId=299665417d86cdc4e5ecacb342234105&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl
  20. Samaeldrazi

İşlemciye soğutma takmazsak nolur

Bunu ben sormuyorum bir kişi için işlemciye soğutucuya gerek yok dediği için soruyorum İşlemciye soğutucu takılmazsa ne olur 5600x
Top Bottom