Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Thermal Elixer 2 macun aldım, nasıldır?

Arkadaşlar merhaba gamemar bize yakın olduğu acilen termal macuna ihtiyacım olduğu ve kargo beklemek istemedigim için bunu aldım 140tl ye sizce nasıl Bize satan eleman corsair aldırtmaya çalıştı 2 katı iletkenliği var dedi ama fiyatında 2 katı fark olduğu için bunu aldım sizce nasıl?
  2. Ahmet Sevinç

Rampage termal macun iş görür mü?

arkadaşlar merhaba daha dün işlemcinin termal macunun yenileyeyim dedim sildim eskisini üzerinden ama elimdeki macun yetmedi neredeyse macunsuz kullanıyorum bu yüzden ram kullanımı arttı galiba cpu sıcaklığıda oldu 75 derece filan bu ürün iş görür mü 2-3 ay kadar tek sıkımlık yeter şu anlıl...
  3. Ahmet Sevinç

Cooler Master MF200R alınır mı?

Merhaba arkadaşlar kasam aerocool airhawk duo ama kullandığın asrock anakartın argb yazılımını desteklemiyor bende bu fan modelini almayı düşünüyorum yorumlarında fanın havayı en dış kısmından iç kısmına verdiğini söylüyordu (yani normal fanlardan farklı olarak (bu kötü soğutma demek)) her neyse...
  4. Ahmet Sevinç

r5 3500x için se-234 vs 224xt Argb Duet

arkadaşlar merhaba r5 3500x için soğutma alıcam ve aklımda bu iki model var sizce hangisini alayım eğer deneyimlemiş bir arkadaş yazarsa iyi olur...
  5. Ahmet Sevinç

Asus Anakart'a Msi sıvı soğutucu takılır mı?

Ben Msi'ın mag coreliquid 360 mm sıvı soğutmasını almayı düşünüyorum fakat anakart seçimim asus rog b550 f-gaming wifi olcak ama olur mu kararsızım eğer olmaz derseniz bana bi Msi b550 tavsiyesinde bulunurmusunuz? ( wifi 6 teknolojisi iyi olur ama internet alıcısız model söylerseniz bi de...
Top Bottom