Arama sonuçları: *

1. Aquaman

Çözüldü✓ AMD İŞLEMCİ İÇİN HANGİSİNİ KULLANMALIYIM

Selamlar, AMD RYZEN 7 2700 model işlemciyi kullanyorum. Şöyle bir sorum olacak, bu işlemci ile gelen soğutma Rgb destekli. Ben 5600x sipariş verdim geldiğinde içinden çıkacak olan soğutmada rgb yok. Bu mevcut olan soğutmayı kullanmaya devam etsem sorun olur mu veya performans kaybı olur mu...
  2. Aquaman

Çözüldü✓ Termal Macun Kararsizliği

Selamlar dostlar, Maxtor CTG8D - Maxtor CTG9 - Arctıc MX4 Termal macun modelleri arasında çok kararsız kaldım. Kullananlar tecrübesi veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. (bütçe olarak da çok çıkamıyorum malesef) Maxtor CTG8D / 4 gr - 55 Lira Maxtor CTG9 / 4 gr - 85 Lira...
  3. Aquaman

Çözüldü✓ OVERCLOCK İçin YARDIM EDERMİSİNİZ

AMD RYZEN 5 2700 MSI GEFORCE 2070 GAMİNG Z KİNGSTON HYPERX PREDATOR (2x8 GB) 2933MHZ BELLEK MSI X470 GAMİNG PLUS AM4 3466MHZ OC ANAKART Bu sisteme OC nasıl yapılır. yapılması ne kadar güvenli. Örnek: 2060 sistemler valorantta 300 fps alırken bu sistem 120-200 aralıklarında değişiyor.
  4. Aquaman

Çözüldü✓ Monster Abra A7 (17.3) için soğutma tavsiyesi

Ben bunu buldum fakat iyi mi değil mi bilemedim daha iyi dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum https://www.incehesap.com/rampage-ad-rc9-tornado-notebook-sogutucu-fiyati-48554/
Top Bottom