Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

ID-Cooling Frostflow X240 İncelemesi Uygun fiyatlı 240 mm Sıvı soğutma

Elimden geldiğince kutu içeriğinden montaja , uyumluluğundan , sentetik testlerine , oyun performansına herşeye değinmeye çalıştım. Direk videoyu bıraktım ama izlemeye vakti olmayanlar için ; Artıları ; Malzeme kalitesi Fanların sesizliği ve performansı Çoğu kasa ile uyumluluk Eksileri ...
  2. BatuhanKLC

2023 Yılı Termal Macun Karşılaştırması Mx-4, Cryofuze , Frost X25 , TG 15

Yıl oldu 2023 ve hala MX-4 milli termal macunumuz olma ünvanını koruyor. Ben de elimden geldiğince detaylı bir video hazırladım rakipleri ile karşılaştırarak. Hatta içlerinden bir tanesi piyasanın en yüksek iletken macunlarından bir tanesi, 14W/Mk lık Cooler Master Cryofuze macun . Aynı zamanda...
  3. BatuhanKLC

ID-COOLING se-214xt İnceleme

İncelemenin linkini bırakıyorum ; Ekstra söylemek istediklerim ; Ürün acayip sessiz. 364 liraya alırsanız gayet FP oranı yüksek. Birçok kasa için boyutları uyumlu Ramlerin üstüne gelmemesi görüntü açısından hoş . Bu arada 10400f i de oyun içi 60 ın altında tutuyor soğutucu . Bu incelemeyi...
  4. BatuhanKLC

SSD heatsinkler gerçekten işe yarıyor mu ?

Videoya konu ürün aliexpressden geçtiğimiz ay 65 TL ye almış olduğum Jonsbo SSD heatsink . Isı ve performans testleri ile alakalı tüm detayları videoda bulabilirsiniz , almayı düşünenlere referans olur bu video . Olumlu olumsuz tüm eleştirilere açığım keyifli seyirler 🖐 Not: Testleri Samsung...
  5. BatuhanKLC

Gamepower Skadi Soğutma Performansı ve İnceleme

Test Bileşenleri: Ryzen 5 3500 Gamepower Skadi 240 Msi B450m pro-m2 v2 Pny 3200 mhz 16 GB ram( Jonsbo rgb heatsink) Gtx 1660 Super Samsung 970 Evo 500 GB Toshiba P300 Gamepower Horizon Mesh kasa. Kasaya sıvı soğutucu ile gelen fanları bağlamadım daha sonra (2 adet egzoz fan olarak bağlayacağım )...
  6. BatuhanKLC

Sıvı Soğutmayı Nereye Monte Etmeliyim ?

Kasam Gamepower Horizon (Sistem Flexy Silver ) + msi b450m pro v2 anakart var . Geçen cuma gaming gecesinden Gamepower Skadi aldım 240 mm olan sıvı soğutucu. Farkettim ki anakartın üstündeki bölüme sığmayacak hem radyatör hem fan , ram heatsinki izin vermiyor . Bu durumda nasıl bir montaj...
  7. BatuhanKLC

Game Power Skadi 240 Alınır mı? Alınmaz ise neden alınmaz?

Game Power Skadi 240 Alınır mı? Alınmaz ise neden alınmaz? Gaming gecesinde fiyatı düşecek ürünler arasında. Uzun zamandır fiyatı 660 bandındaydı 700 yapmıslar. 600 ün aşşağısına inerse alınır mı ? Alınırsa niye alınır , alınmazsa niye alınmaz?
  8. BatuhanKLC

240 mm F/P Sıvı Soğutma Önerisi

https://www.incehesap.com/gamepower-skadi-240-fiyati-48460/ Aklımda bu ürün var. + ları - leri nelerdir? Kullanan var ise yazabilir mi ? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz ürün var mı ? Sistemim Flexy Silver + b450 m pro m2 max + samsung 970 m2 ssd Ek olarak birkaç upgrade yaptım fanlı m2 ssd...
Top Bottom