Arama sonuçları: *

1. C

Sıvı soğutma fan uyumluluğu CM MF120 halo

https://www.qp.com.tr/cooler-master-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-kasa-fani Linkteki fan aorus sıvı soğutma için uyumlu mu arkadaşlar ?
  2. C

Yardım CM Halo RGB fanları RGB Fusion üzerinden kontrol edememek

Arkadaşlar, Cooler Master halo serisi fanlarım var RGB Fusion desteği yok maalesef. Anakartım Gigabyte Aorus modeli fakat anakart üzerinden tamamen fanların RGB renklendirmesine müdehale edemiyorum. Fanların kutusunda çıkan kontrolcüde de 3-5 tane mod var ama bu fanın mod sayısı bayağı yüksek...
  3. C

Gigabyte Aorus 240 mm Sıvı Soğutma Borularındaki soyulma

Merhaba Arkadaşlar ; Gigabyte Aorus 240 mm sıvı soğutma kullanmaktayım sıvı soğutma borularımda açılmalar mevcut yüzeysel olarak yani dış kısmında pompayı sürekli max devirde kullanıyorum neden kaynaklıdır yani ilerde patlama yaparmı sorun yaşatırmı ?
  4. C

İntel Core i7 9700K 4.9 Ghz OC Deneyimim

Merhaba Arkadaşlar ; İşlemcimi Bugün Intel(R) Extreme Tuning Utility Proğramı ile 4.9 Ghz Tüm çekirdekleri OC Yaptım Voltaj 1.370 olarak ayarladım 1 saat aida 64 proğramı ile stabil teste aldım herhangi bir kilitlenme donma reset atma olmadı sizce ısı değerlerim nasıl ?
  5. C

Fan rpm dengesizliği

Merhaba arkadaşlar; Cooler Master ARGB halo serisi 4 adet fan var kasamda. Fanlardan 1 tanesi diğer üçüne göre dengesiz dönüyor. PWM ayarlarını düzgün yaptım anakarta bağlı hepsi çoklayıcı falan yok hepsi kasa fanı soketine takılı. Ayarları hepsi aynı 4 fanında ekran görüntüsünde, gördüğünüz...
  6. C

GIGABYTE AORUS LIQUID 240MM Tavsiye

GIGABYTE AORUS LIQUID 240 MM RGB Sıvı Soğutucu almak istiyorum i7 9700K işlemcim için yeterlimi arkadaşlar ?
  7. C

Core i7 9700K 5 Ghz OC

Merhaba Arkadaşlar ; Sistemim imzamda yazıyor bir türlü 5 ghz stabil oc yapamadım reset yedim bidefa 1 gün stabil çalıştı sonrasında pc boşta iken resetledi voltajı kaç yapmam lazım biostan yapmıyorum oc intelin proğramı ile yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Geri