Arama sonuçları: *

1. v3ttt

Yardım Kalın termal macun ısı değerini yükseltir mi?

Selam arkadaşlar. Sıvı soğutmanın kendi termal macunu varken takmıştım. Stok soğutucuyla 80 derecelerde olan işlemci ısısı oyunlarda 50 62 derece arasına çıkıyordu en fazla. Temizlik yaparken çıkardım macununu temizledim ve yeni termal macun sürdüm. Biraz kalın mı sürdüm tam emin değilim ama ısı...
  2. v3ttt

Yardım Sıvı soğutucu ısı değerleri?

Selam arkadaşlar. CORSAIR Hydro Serisi H100X 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aldım. ryzen 5 5600x işlemci var. Stok soğutucu ile far cry 6'da 83 dereceleri görüyordu. Sıvı soğutucuyu aldım sıvı soğutucudaki termal macuna ilave yapmadan işlemciye taktım. Isı değeri en fazla 63 dereceye geliyordu. Bir...
  3. v3ttt

Yardım Fan çoklayıcı pin sayısı sıkıntı olur mu?

Selam arkadaşlar. 4 pin girişli 3 tane çıkışlı fan çoklayıcılarda 1×4pin 2×3 pin çıkışı var. 3 pin çıkışlı yerlere 4 pinli fanları takmak sorun olur mu?
  4. v3ttt

Yardım Msi b450-a pro max anakarta corsair h100x takma?

Selam arkadaşlar corsair icue 4000x rgb kasam var. Anakart b450m-a pro max ,corsair h100x sıvı soğutucu takıcam. Anakartta hem fanlar hemde pompa için cpu fan portu yok. Çoklayıcıyla 2 fanı cpu fan-1'e taktım. Pompanın pini nereye takılır? Cpu fana pompayi taksam. Normal fanları kasanın...
  5. v3ttt

Sıvı Soğutucu Fan Sayısı Önemli mi?

Merhaba arkadaşlar. Tek fanlı çift fanlı yada 3 fanlı olması çok önemli bir fark yaratıyor mu?
  6. v3ttt

Yardım Sıvı soğutucu mu? Kule tipi soğutucu mu?

Arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum ama işin içinden çıkamadım. Ryzen 5 5600x işlemci için soğutucu alacağım. Ama Sıvı soğutma mı kule tipi mi tam emin olamıyorum. Kullanan ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara sorum; 1-)Hangisi daha faydalıdır? ve marka model tavsiyesi alabilir miyim...
  7. v3ttt

Yardım Kasaya uygun sıvı soğutucu seçmek?

Merhaba arkadaşlar. sıvı soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutucuyu seçerken kasa modeli ve anakarta dikkat ederek mi almak gerekir? KASAM: CORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart...
Top Bottom