Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Yurtdışı Arctic Garanti Yardım

Bugün tanıdığıma yurt dışından amazondan Arctic 3 420 soğutucu aldırdım ama amazon satmıyordu farklı bir satıcı satıyordu. Buraya geldiğinde ürün bir sorun çıkarsa garantiye yollayabiliyor muyum iletişime geçip arctic ile?
  2. I

Yardım Termal macun İyi Çekmiş miyim?

Phantom sprit montajlıyorum. 1 kere silip yeniden yaptım katı olduğu için tam her yeri kapanmıyor kenarları açık oluyor çok az. 1719853024 Çok yakınlaştırarak çektim ama iyi mi
  3. I

Yardım Yeni aldığım soğutucu Kullanılmış olabilir mi?

Yeni kargodan aldım ve bu şekilde geldi. Fotoğraflarda kullanılmış gibi geldi. Borunun dibinde hafif mavi bir şey var 1719847843 Normal mı 1719848680 İade mi etmeliyim kullanmalı mıyım?
  4. I

Yardım Thermalright Phantom Sprit için Termal macun Önerisi

bugün teslim alacağım kargodan içinden çıkan macun yeterli midir yoksa evde 1 2 senedir 1 2 kere kullandığım id cooling frost X25 mi kullanayım yoksa yeni almama gerek var mı?
  5. I

Yardım Hava Soğutma önerisi lazım

İleriye dönük güzel bir şey almak istiyorum şuanki kasam 165 mm kadar destekliyor. Varmı öneriniz
  6. I

Yardım Hava Soğutucu önerisi lazım

Hava soğutma önerisi lazım bu termalrightnin iyi olanı hangisiydi
  7. I

Yardım LAPTOP SOĞUTUCU LAZIM

Laptop soğutucu lazım bütçe sorun değil. En iyi soğutan bir şey lazım bilen yazabilir mi ?
  8. I

Yardım Thermalright phantom Sprit 120 Se Siyah versiyonunu Nerden alabilirim?

Thermalright Phantom sprit 120 Se araştırdım ve baya baya güzel soğutuyor. Siyah rgbsiz versiyonunu nerden alabilirim. Veya Rgb li alsam RGB kapanıyormu ve aralarında performans farkı var mı?
  9. I

Deepcool Morpheus mu Yoksa Lancool 3 Mü?

Yeni sistem toplayacağım. Yurtdışından sıvı soğutma alacağım almışken 420 olsun dedim. Yeni çıkacak işlemcilere veya ileriye yönük iyi olur diye düşündüm. Şuan işlemci 7800x3d veya daha yeni çıkacak bir işlemci düşünüyorum. Bu iki kasa arasında kaldım. En kullanışlı ve kaliteli hangisi veya bu...
  10. I

Yardım Yurtdışından Hangi Arctic sıvı soğutmayı almalıyım?

Yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum. İşlemci 7800x3d veya daha yeni bir işlemci olacak yeni çıkacak olanlardan. Arctic 2. Serisi var ve 3. Serisi var almışken 420 düşünüyorum. Argb olanla düz model arasında kaldım. Birde 2. Seri mi almalıyım 3. Serimi Yurt dışından alacağım
  11. I

Yardım ARCTİC SIVI SOĞUTMA HAKKINDA BİLGİ LAZIM

sanırım piyasada en sessiz ve verimli çalışan arctic diye duydum ve yeni sistem toplayacağım. Bunun içinde bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum. yurt dışından aldırsam burada garantisi geçiyor mu? Ve sessiz ve performanslı mı? Sessiz bir kasa dizmeyi süşünüyorum. İşlemcim 7800x3d veya intel...
  12. I

Yardım id cooling frost x25 bu termal macun iyi midir?

az önce 2 yıldır kullandığım pcnin ilk kez termal macunu yeniledim. çünkü valodayken fan aşırı hızlı çalışıyor ve oyunu kapatıyordu. ısındığından olacağını düşündüm. MX4 alacaktım elimde bu vardı...
  13. I

Yardım Sizce hava soğutma mı sıvı soğutma mı?

şuanki kasam 10400f ama 12400f e geçebilirim kasayı değişebilirim yani ortalama 1000 1200 bandından hava soğutma mı sıvı soğutma mı?
  14. I

F/p sessiz kasa fanı önerisi olan varmı?

beyler kasa fanı almayı düşünüyorum f/p sessiz kasa fanı önerisi yapacak varmı ? bütçe belirlemedim çok pahalı olmasın f/p sessiz ve hava akışı iyi bir şey
  15. I

bu 2 soğutucudan birini tercih edicem hangisi indirime girerse. sizce hangisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xt-black-fiyati,1192829074.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html varmı başka önerisi olan. hem güzel soğutması hemde sessizlik istiyorum. stok...
  16. I

İşlemci soğutucu ariyorum

Sistemim 10400f ve 1660 super Stok sogutu var ama ses yapiyor islemci isinmaya baslayinca. ARADIĞIM ÖZELLİKLER: Sessiz olmasi Performansli olmasi Fiyatta ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi Aklimdaki sogutucular: ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO...
  17. I

Yardım Kasa fan hizini nasil kontrol ederim.

Kasa fan hizini kontrol etmek istiyorum yavas donuyor gibi geliyor. Bu yuzdende kasa isiniyor yardimci olurmusunuz ?
  18. I

Kasa faninin hizini nasil kontrol edebilirim.

Benim kasa ici biraz isiniyor ve kasanin fanlarinin yeterinde donmedigini dusunuyorum. Kasa fanlarinin hizini nasil ayarlayabilirim ? 1643472037 ?
  19. I

Fan yönunden hava akisini anlayan bi bakabilir mi

Benim kasada eksoz fani iceriden elimi koyunca elima hava geliyor bunun disari dogru atmasi gerek miyor mu. Kasayi kapasam yönunu gostersem anlayan olur mu fotograftan 1643466815 Fan yönü dogrumu anlayan varsa yazabilir mi ?
  20. I

İslemci sogutucu onerisi

Sa benim suanki islemcim intel 10400f ve stok sogutucu var ve örnek apex veya lol acikken yanindada blitz uygulamasi acik oldugunda islemci stok fani baya ses cikariyor ondan dolayi yeni islemci sogutucu almayi dusunuyorum ama 2 ay sonrasina filan bana sesiz calisan hem fan hem sivi sogutucu...
Top Bottom