Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Kasanın üstüne düz fan takılıyor demi?

Kasanın üst kısmına radyatör var sıvı soğutmanın oraya düz fan takılıyor demi. Reverse olan değil.
  2. I

Yardım Lian Li SL Infinity Fan Kontrolcü Sorunu

Lian li 140 mm SL infinity fan aldım. Trde tekli paket satıldığı için tek tek aldım. Sonra lian li sl kontrolcü aldım ama infinity farklıymış. Sonra araştırmalarım sonucu infinity kontrolcü girişi tek giriş ve 7 pinli. Benim fanlar 2 girişli yani argb ve güç girişi faklı ve sanırım tekli...
  3. I

Yardım Termal macun sürdüm iyi mi? Yeterli mi?

Termal macun sürdüm yeterli mi az mı? Aslında çok yakından çektiğim içinde fazla gibi duruyorda bilemedim
  4. I

Yardım Termalright am5 braket orjinal mi nerden anlarım

Amazon tipleme gaming den aldım. Orjinal mi nasıl kontrol ederim acaba
  5. I

Yardım TERMAL MACUN ÖNERİSİ LAZIM

Bütçe sorun değil. 9800x3d ve arctic 420 mm soğutucuyla kullanıcam. Kaliteli lazım. Akvaryum kasada kullanıcam ondan ne kadar düşük o kadar iyi 😂
  6. I

Yardım Lian Li 140 mm Sl fanlar için Lianli kontrolcü nerden bulabilirim?

Lian li 140 mm Sl fanlar için Lian Li kontrolcü lazım nerden bulabilirim? Güvenilir
  7. I

Yardım Yardım Ön Mesh panel kasa ile akvaryum kasa kullanan var mı?

Her ikisinide kullanıp arada kaç derece oynadığını bilen var mı?
  8. I

Yardım Beyaz kasa için bu Lian li fan mantıklı mı?

Deepcool morpheus kasam belki lianli dynamic evo rgb geçmeyi düşünüyorum belkide geçmem. Bu fan alınır mı mantıklı mı tüm kasayı bu setle dizmek istiyorum https://www.incehesap.com/lian-li-uni-fan-reverse-sl-infinity-1x140mm-beyaz-kasa-fani-g99-14rslin1w-00-fiyati-73080/
  9. I

Yardım Lian li fanları için lian li kontrolcü nerden bulabilirim?

Şuan kasama full 140 mm lianli fan almayı düşünüyorum. Ama 140 aldığım için içinden kontrolcü çıkmıyor nerden bulabilirim?
  10. I

Yardım Deepcool MORPHEUS için FAN ÖNERİSİ

Lianli morpheus white kasam var. Beyaz sistem dizdim. Lianli 140 mm fan almayı düşünüyorum. Bu kasaya kaç tane normal ve kaç tane reverse fan almam lazım. 420mm sıvı soğutma üste takılı. Onada fan alabilirim güzel gözükmesi için
  11. I

Yardım Laptop için Termal macun önerisi lazı

Bütçe sorun değil gaming laptop için termal macun lazım öneri yapacak kullanan var mı bazı macunlar iyi olmuyormuş masa üstünde iyi olduğu kadar
  12. I

Yardım Bu termal macun yeter mi? YARDIM LAZIM

Arctic III 420 montajlıyorum. İçinde 0.8 gr çıkıyor hepsini mi sıkayım bu kadar yeter mi yoksa azıcık daha mı sıkayım çok mu ince oldu? Mx6 macun
  13. I

Yardım 9800x3d İçin Termal Macun önerisi lazım

9800x3d ve arctic III 420 ile kullanacağım. İçinden çıkan mx6 tam süremezsem istediğim gibi silip tekrar yaparım o yüzden yedek alayım. İyi bir şey önerir misiniz? Sıvı soğutucuyla uygun kaliteli bir şey
  14. I

Yardım Yurtdışı Arctic Garanti Yardım

Bugün tanıdığıma yurt dışından amazondan Arctic 3 420 soğutucu aldırdım ama amazon satmıyordu farklı bir satıcı satıyordu. Buraya geldiğinde ürün bir sorun çıkarsa garantiye yollayabiliyor muyum iletişime geçip arctic ile?
  15. I

Yardım Termal macun İyi Çekmiş miyim?

Phantom sprit montajlıyorum. 1 kere silip yeniden yaptım katı olduğu için tam her yeri kapanmıyor kenarları açık oluyor çok az. 1719853024 Çok yakınlaştırarak çektim ama iyi mi
  16. I

Yardım Yeni aldığım soğutucu Kullanılmış olabilir mi?

Yeni kargodan aldım ve bu şekilde geldi. Fotoğraflarda kullanılmış gibi geldi. Borunun dibinde hafif mavi bir şey var 1719847843 Normal mı 1719848680 İade mi etmeliyim kullanmalı mıyım?
  17. I

Yardım Thermalright Phantom Sprit için Termal macun Önerisi

bugün teslim alacağım kargodan içinden çıkan macun yeterli midir yoksa evde 1 2 senedir 1 2 kere kullandığım id cooling frost X25 mi kullanayım yoksa yeni almama gerek var mı?
  18. I

Yardım Hava Soğutma önerisi lazım

İleriye dönük güzel bir şey almak istiyorum şuanki kasam 165 mm kadar destekliyor. Varmı öneriniz
  19. I

Yardım Hava Soğutucu önerisi lazım

Hava soğutma önerisi lazım bu termalrightnin iyi olanı hangisiydi
  20. I

Yardım LAPTOP SOĞUTUCU LAZIM

Laptop soğutucu lazım bütçe sorun değil. En iyi soğutan bir şey lazım bilen yazabilir mi ?
Geri