Arama sonuçları: *

1. Aususlike

Termal macun lazım mı

Selam. Yakında hava soğutucu alacağım işlemci için. Hava soğutucuyu videlayarak falan mı sabitliyoruz yoksa yapışması için termal macun falan mı lazım. Yani termal macun olmadan hava soğutucuyu takabilirmiyiz. Birde termal macun sıksam işlemciyi soğuturmu. Ne kadar faydası olur. Çok bilmediğim...
  2. Aususlike

Sıvı soğutucu ve hava soğutma

Selam. 600tl Bütçen var. Sizce bu bütçeye hangi si daha iyi olur. Bu bütçede alınabilecek en iyi soğutucuyu arıyorum. Soğutucu öneriniz varsa yazarsınız. Teşekkür ederim 🤗 1626880121 Aklımda Se234 var. Nasıl sizce. Daha iyisi varmıdır
  3. Aususlike

S234 soğutucu nasıldır 😉

Selam. Önceden sorduğumda bana soğutucu olarak Se234 önerilmişti. Acaba bu soğutucu nasıl. 10 derece soğuturmu. İyi veya kötümü dür. 500tl ye alıcam birde. Birde başka soğutucu öneriniz varsa yazarsanız çok iyi olur. .Tabi bu soğutucudan iyi olursa. Bütçem 500. Fakat daha uygun da olabilir...
  4. Aususlike

Soğutucu önerisi lütfen 😉

Selam. Sıvı soğutma, hava soğutma. 120mm 240mm fark etmeden işlemciyi en iyi soğutan soğutma önerileri lazım. Çok bilgili değilim. Hangisi iyi kötü çok bilmem. Sadece en iyi performansı alabileceğim soğutucu lazım. Teşekkür derim 😉
  5. Aususlike

120 vs 240mm soğutıcu

Selam. Aralarındaki tek fark diğerinde 2 fan olması I yoksa işlemciyi daha iyi soğutuyor mu. Birde hangi kaç derece soğutur işlemciyi, yani kaç derece fark olur yaklaşık olarak. Arada ki fiyat farkına falan değermi. Teşekkür ederim 😉
  6. Aususlike

Ekran kastı ve işlemcinin ısınması

Selam. Kasam mesh olmadığından ve tek fanlı olduğundan ekran kartım ve işlemcim ısınıyor. Ekran kartım 85. İşlemcim de aras sıra 90 dereceleri görüyor. Çok fazla ısınıdığını biliyorum. Sizce bu sıcaklıkların oyunlar da fps e yansıması olurmu. Yada sistem falan yanarmı oyun oynarken. Kısacası bir...
  7. Aususlike

Bu sıcaklık değeri iyi mi?

Selam. 2 saat dir mafia 1 remake oynuyorum ve ekran kartım 82, işlemcim de 95 dereceleri gördü. Bu dereceler nasıl. İşlemcinin sıcaklığı sizce de fazla değil. Ekran kartı 82 iken işlemci nasıl 95 oluyor tam anlamadım. Amd nin stok fanı çalışıyor. 1624357078 Birde işlemci kullanımı kaç olmalıdır
  8. Aususlike

Bu sıcaklık normal mi

Selam. Masaüstü kullanıyorum. Boşta ekran kartım 50 derecerleri görüyor. Sizce normalmi. Ayrıdan fan hızını Manuel den çıkarıp %100 e çıkarırsam bir şey olurmu. Teşekkürler
  9. Aususlike

Sıvı soğutma vs işlemci soğutucu

Selam. İkisi aynı şey mi, değilse ne farkları var. Soğutma için hangisi iyidir ve çok fark olurmu 🙂
  10. Aususlike

Sıvı soğutma önerisi

Selam. Ortalama 500tl Max da 600tl Bütçem var. Bu bütçeye tek veya çift fanlı sıvı soğutma önerileriniz nedir 🙂
  11. Aususlike

R5 5600x'e oc yapılmazmı

Selamlar. Forumda okuduğuma göre baya bir kişi 5600x e oc yapmayı önermiyor. Bunun sebebi nedir acaba. İşlemcinin ısınmadığı durumda performansını arttırmak için oc yapmak iyi olmamzmı. Yada benmi yanlış anladım 😄
  12. Aususlike

Snowman t6 ultra montajı

Selamlar. Snowman t6 ultra almayı düşünüyorum. Bu soğutucu işlemcinin üstünemi takılıyor yoksa kasanın kenarına fln mı.
  13. Aususlike

Overclock'un zararı varmı

İyi akşamlar. Oc yapmayı düşünüyorum. En düşük bir ömür azaltma, zararı varmı doğru yapılması durumunda. Teşekkürler ☺️
  14. Aususlike

Sıvı soğutma uğraştırırmı

Diyelim Sıvı soğutmayı aldım, geldi. Bişey yapmadan direkt pc ye kurulum yapsak çalışırmı. Yoksa içindeki sıvıyıda bizim bulup koymak zorundayız
  15. Aususlike

240mm Sıvı soğutma önerisi

1000tl Bütçem var sıvı soğutma için. Aklımda corsair HyDro H100x ve cooler master MI240I var. Nasıl sizce. Yada bunlardan iyisi varsa önerebilir misiniz?
  16. Aususlike

Oc yapmak ömrü kısaltırmı, zararlımı, önerir misiniz?

Selamlar ekran kartıma, işlemci'me ve Ram'ime oc yapmayı düşünüyorum. Bu işten anlamadığım için abime yaptıracağımdan dolayı ne kadar oc yapacağımıda bilmiyorum ama ortalama Bi pc yapsak sistemin ömrünü azaltırmı, zarar veririm ve önerir misiniz? yapmamı. Teşekkür ederim
  17. Aususlike

Ekran kartını soğutma

Selamlar. Ekran kartım biraz fazla ısınıyor.240mm Sıvı soğutma alsam, sıvı soğutma ın fanları ekran kartını 5-10 derece soğutmaya yetermi. Yada ekran kartı soğutması için başka Bi alet varmı, satılıyormu
Top Bottom