Arama sonuçları: *

1. Marginale

MSİ 120MM Argb 2'li fan setine ihtiyacı olan var mı?

Arkadaşlar ben farklı bir set aldığım için bu ikisi boşa çıktı. Kar etme gibi amacım yok forumdan bir arkadaş yararlansın maksat. Absürt olmadıkça fiyat teklifi yapın özelden dönüş yaparım. Dediğim gibi kar amacım yok. Sadece 2 adet fan var kontrolcü yok bilginiz olsun. Düz renk yanan modeli...
  2. Marginale

2 pin fan kablosunu nereye takabilirim?

Arkadaşlar dönüştürücü yok, b450m h kasa kullanıyorum. Fanlarım zaten var bende çalıştığını test edip forumdan bi arkadaşa ucuza vereceğim 2 fanı. Fanlar Msi fanı. 3 pin argb kablosuda var bildiğim kadarı ile tenk renk modeli değil rgb modeli. Anakartta nereye takıp test edebilirim?
  3. Marginale

Yardım Gamepower Air turbine fan seti olan arkadaşlar konuya bakabilir mi acil !!

Arkadaşlar belirttiğim fan setinden aldım 3'lü. Ancak irite eden bir vızıltı sesi geliyor. Oxyd'e servise yolladım ve sorunu yok diye geri yolladılar. 3 fanda da aynı ses var. Fandan vızıltı sesi geliyor eklediğim sesi dinleyince anlarsınız. Sizde de bu ses var mı acaba...
  4. Marginale

Argb 3'lü fan kiti önerisi

Arkadaşlar direkt olarak çoklayici ile psu'ya bağlayacağım için alacağım fanın sessiz olması lazım. Önerileri bekliyorum. Bütçe max 900.
  5. Marginale

Gelbura.com üzerinden alışveriş yapacak arkadaşlar ürünlerinize dikkat edin

Arkadaşlar öncelikle mevzu şundan ibaret ben ID-Cooling XF-12025-SD-k modelini satın aldım. Fakat ürün elime geçtiğinde kontrol ettim ki site de ki XF-12025-SD modeli. Yani benim aldığımı sandığım ürün SD modeli. Fakat sitede o fanın özelliklerini ve fotoğrafını koyup SD-K modelini yolluyorlar...
  6. Marginale

Sogutucu fan önerisi

Arkadaşlar bende gametech ares kasa var 3 tane 120 mm normal 1 de 120mm egzoz fan var stok fanların markası game force diye bi marka . Kasa evde yer olmadığından mecbur masanın altında fazla ısınmasın diyede yan camını açıyorum . Kasanın üstüne 2 tane daha 120 mm rampage fan takmam faydalı olur...
Top Bottom