Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Ryzen 5 3600 için 120 mm soğutma yeterli mi yoksa 240 alınmalı mı?

Xigmatek Aurora almayı düşünüyorum çünkü işlemci stok soğutucu ile çok ısınıyor. 120 liği 600 küsür tl 240 lığı 800 küsür tl. Sizce hangisini alayım aralarında yaklaşık kaç derece fark olur?
  2. Fatieh

Xigmatek Aurora 120/240 alınır mı?

Sıvı soğutma almak istiyorum ama bu fiyatlarda güzel görünen pek bir şey yok ve sonra kasamın ve fanlarımın markası Xigmatek’in sıvı soğutucusunu gördüm ve aşırı güzel gözüküyor. Nzxt Kraken e benziyor. Ryzen 5 3600 için kullanacağım belki oc yaparım ama sanmıyorum 120 yeter mi yoksa 240 alayım...
  3. Fatieh

Ryzen 5 3600 için hava soğutma önerisi

T6 Ultra yazmayın. Bütçe maksimum 400 olur. Eğer 400’den biraz daha pahalı bir şey olursa ve fiyatına değecekse olabilir. RGB’li bir şeyler olursa güzel olur.
  4. Fatieh

Ryzen 5 3600 için işlemci soğutucusu (T6 Ultra stokları yok önermeyin)

Evet soru başlıkta Çok pahalı olmasın rica edersem Ayrıca B450M-K (canımın içi) için de uyumlu olsun ramimi sıkıştırmasın :D
  5. Fatieh

Aerocool Cylon 4 B450M-K montaj

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum alınca montajı kasa içinde yapabilir miyim yoksa anakartı çıkarmam mı gerekir? Rami çıkartacağım mecburen ekran kartını da çıkarsam mı diye düşünüyorum ayrıca? Peki bununla alakalı bir montaj videosu falan var mı_ Ayrıca bunun ışığını açıp yada kapatabilir...
  6. Fatieh

T6 Ultra şuanki fiyatıyla alınır mı?

Bunun fiyatına ne olmuş yav https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8 Bunun yerine önerebileceğiniz başka bir soğutma var mı?
Top Bottom