Arama sonuçları: *

1. W

AG 400 soğutucu ile i5 11400 Prime 95 testte 75 derece normal mi?

Arkadaşlar bana bir tık fazla gibi geldi her ne kadar Prime 95 testte olsa ama ben termal macun ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü içinden çıkan macun hafif kuru gibiydi onun dışında genel olarak stok soğutucuya kıyasla 15-20 derece düştü oyunlarda fakat bana bir tık fazla gibi geldi dediğim...
  2. W

Konudaki soğutuculardan hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşlar olabildiğince param cebimde kalsın istiyorum ondan dolayı f/p olması önemli bu kriteri göz önünde bulundurursak hangisini tercih etmem mantıklı olur? Aslında 224 XTS için bütçe yeterli ama diğerleri arasından en iyi olan ile arasında sadece 5-10 derecelik bir fark olucaksa F/P olanı...
  3. W

ID-Cooling SE-224-XTS vs ID-Cooling SE-224-XTS mini vs ID-Cooling SE-214-XT

Anakart:ASUS PRİME H510M-K İşlemci:İ5 11400 Arkadaşlar bu üçünden birini almayı düşünüyorum aralarında ki fiyat farkı önemsiz performans olarak hangisini tercih etmeliyim? Kasamın modeli bu. Ayrıca mini ve normal 224 xts arasında ki fark sadece boyut mu yani...
  4. W

Maksimum 700 TL İ5 11400 için soğutucu önerisi (Bütçe esneyebilir)

Arkadaşlar sistemi alalı 1.5 yıl oldu ben en yakın zaman da soğutucu yenilemeyi düşünüyorum çünkü FIFA tarzı oyunlar da 90 dereceye yaklaşıyor. Önerebileceğiniz soğutucu var mı bu bütçede ayrıca eğer çok fark eder diyorsanız yani almışken iyi almak daha mantıklı derseniz bütçeyi 1000 TL ya da...
Geri