Arama sonuçları: *

1. jexper67

Sessiz Bilgisayar Fanı Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdaki fanlar çok ses çıkardığı için yeni sessiz fan alacağım. Benim aklımda bu fanlar var: 1x Be Quiet! BL071 Silent Wings 3 High-Speed PWM 140mm Kasa Fanı ...
  2. jexper67

Corsair LL140 ve Corsair LL120

Merhaba arkadaşlar. Sıvı soğutucum 140 mm olduğu için en az 1 tane 140 mm'lik fan almam lazım. Normalde Corsair LL120 fandan 2 tane, Corsair LL140 fandan 1 tane almak istiyorum ama Corsair LL120'nin 2'li olanı yok. Sadece Corsair LL140'ın 2'li versiyonu var. Eğer teker teker alırsam bu sefer...
  3. jexper67

Fan ve Soğutucu Uyumu

Arkadaşlar bende Cooler Master’ın Nepton 140XL soğutucusu var. Ama fanları çok ses çıkartıyor. Bu yüzden yeni fan alacağım. Soğutucunun üstündeki fanlar 14 cm ama benim alacağım fanlar 12 cm bu soğutucu ile fanlar uyar mı ? Soğutucu: Cooler Master Nepton 140XL 140mm Radyatör Su Soğutma CPU...
  4. jexper67

Sessiz, ucuz, RGB fan önerisi

Arkadaşlar aşırı pahalı olmayacak şekilde (3 tanesi max 350 tl) sessiz rgb fan önerebilir misiniz ? (12-14 cm)
  5. jexper67

Cooler Master Nepton 140XL için Fan Önerisi

Merhaba arkadaşlar bende Cooler Master Nepton 140XL marka sıvı soğutma var. Soğutması iyi fakat fanlarının sesi çok fazla bunun için yeni fan alacağım. Hangi fanı önerirsiniz. (Aşırı pahalı olmasın. RGB olursa daha iyi olur.)
Top Bottom