Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

T6 ULTRA'NIN Bir Fanı Bozuldu Tek Fan İle Çalışır Mı? Ya da Fan Değişimi Olur Mu ?

Bugün pc yi açtığımda çok büyük gürültülü bir ses geldi ve bütün pc yi sarsıyordu biraz bakınca T6'nın arkasındaki fanından geldiğini fark ettim. Üründen aşırı memnunum ve yeni bir soğutma almadan nasıl halledebilirim ? O arkasındaki fanı sökemiyorum çünkü kabloları birleşik kessem olur mu...
  2. COMANDANTE

T6 ULTRA'YI 6 SAATTE TAKAN ADAMIN DMARI

İlk önce her şeyi normalce söktüm işlemcimin üzerinde ki termal macunu çıkarttım. Sonra yenisini sürdüm ve baktım ki arkada ki plaket yoktu ama bunu bilmeyerek 4 saat aradım ve stok fanı çıkarırken pc nin içine düşmüş. Neyse sonra onu evdeki 3 kişiyle takmaya çalıştık ve taktık. Sonra geldi...
  3. COMANDANTE

T6 ULTRA Fanlar eşit değil

Merhaba Pazartesi günü sipariş etmiş olduğum soğutucu elime ulaştı ama bir şey farkettim. Soğutucunun tahliye fanıyla içine hava çeken fanının yeri farklı biri 2 cm yukarı da acaba normali böyle mi . 1594310546 Kameram kötü biraz kusura bakmayın görmüş olduğunuz gibi altaki fan üsteki fanla aynı...
  4. COMANDANTE

Yardım için teşekkürler

Farklı bir soğutucuyu sorarken daha ucuza daha kalitesini önerdiniz. Bende araştırdım falan kafama yattı ürün satın aldım teşekkür ederim. İşin ilginç yanıda son ürünü ben satın almışım. Aldıktan sonra sayfaya baktım ürün tükenmiştir yazıyordu. ♥♥♥♥ 1593895745 Şimdi gelene kadar ekran kartı...
  5. COMANDANTE

Yeni İşlemci Soğutucumla Ne Kadar OC Yapabilirim

Son zamanlarda ryzen 5 2600 işlemcim ısınmaya başlamıştı gerekenden fazla olarak. Bende stok fanı kullanmamaya karar verdim. https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-410r-rgb-92mm-islemci-hava-sogutucu/ Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum . Aldıktan sonra sizce OC yapsam ne kadar artırabilirim...
  6. COMANDANTE

İşlemci soğutucumun boyu anakarta uyar mı

Yaz aylarının başında beri işlemcim ısınmaya başladı boşta bile 50 derece. İşlemci isteyen oyunlarda 80 i gördükten sonra işlemci fanı almamın şart olduğunu düşündüm. Anakartım : https://www.msi.com/Motherboard/B450M-A-PRO-MAX.html Almak istediğim soğutucu ...
Top Bottom