Arama sonuçları: *

1. L

Corsair Commander Pro / Fan-Argb Kontrolü

Arkadaşlar merhabalar corsair commander pro almak istiyorum daha doğrusu tek bir yazılım veya kontrolcüden tüm kasayı kontrol etmek istiyorum, biliyorum çok zor ama bazı sorularım var yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdi kasam darkflas dls480 3 önde, 1 arkada fan var toplam 4 argb fan Ekran kartım...
  2. L

ID Cooling SE-234/Asus Tuf B550M-Plus

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-234-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Arkadaşlar bu soğutucuyu söyledim, sizce yeterli olur mu işlemcime, bir de anakartım MicroATX sorunsuz kullanabilir miyim? İşlemci : Ryzen 5 5600X Anakart: Asus Tuf Gaming B550M-Plus Kasa : Darkflash DLS 480...
  3. L

Kasa Modifiyesi-Rgb Led Şerit

Arkadaşlar 2 sorum olacak; 1- Bu linktekini nereye bağlamam gerekiyor yani led şeritleri kasanın altına koyduktan sonra anakarttaki rgb girişine mi bağlayacağım tam anlayamadım bir de aşağıdan nasıl oraya kadar uzanacak bilgisi olan var mıdır...
  4. L

Msi Core Frozr S/ Asus Tuf B550M Plus uyumu

Arkadaslar msi core frozr s sogutucusu micro atx boyutlarinda olan asus tuf b550m plus anakarti ile uyum saglar mi? Asagidaki gorseldeki bolumlere carpar mi?
  5. L

PF 360 nasıldır, anakartıma uyum sağlar mı?

Arkadaşlar merhabalar stok soğutucu ile 5600X kullanıyorum ve cidden çok ısınıyor, ayrıca istediğim performansı tam olarak alamıyorum. PF 360 almak var aklımda, fiyat olarak diğer 360mm'lere göre daha ucuz bir fiyatı var 1200TL civarında satılıyor. Sizce beni mutlu eder mi? Ayrıca eski soğutucum...
  6. L

Msi Mag Coreliquid 360R---1300TL verilir mi?

Arkadaşlar 5600X ile kullanacağım sizce 1300tlye alınır mı? Ayrıca anakartım b550m tuf plus micro atx bir anakart. Bir sıkıntı çıkarır mı?
  7. L

Msi Coreliquid 360R 360mm/ Msi Coreliquid K240 240mm

Arkadaşlar merhabalar bu iki soğutucudan birini almayı planlıyorum. Şu an gaming gecesindeler. Sizce kaç TL fiyata düşerlerse alınırlar? Performansları iyi midir? Montajları kolay mıdır? Bir de anakartım micro atx boyutlarda (model tuf 550m plus) bu soğutucular bir sıkıntı çıkarır mı? Eski...
  8. L

Laptop soğutucu önerisi

Merhabalar arkadaşım monster abra a5 serisinden bir laptop kullanıyor. Fakat işlemci konusunda birazcık ısınma sorunu yaşıyor. Bütçesi 200-300TL civarı, laptop için soğutucu tavsiyesi bilen/kullanan varsa verebilir mi? Teşekkürler...
  9. L

Thermal Grizzly-Termal macun

https://www.nanokatalog.com/urun/thermal-grizzly-conductonaut-isi-alici-bilesimi-73-w-m-k-1-g-tg-c-001-r Bu soğutucunun ısı yalıtımı cidden 73W/mk mıdır yaa çok merak ediyorum. Ayrıca da bu sitenin güvenilir olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz? Alacağımdan değil, sadece merak :)
  10. L

Fan hızı ayarlama- Anakart Sys fan1

Merhabalar bundan 2 hafta önce yeni fanlar aldım ve çok hızlı çalıştıklarından ayar yapmıştım bios'tan ve sesleri,hızları oldukça azalmıştı. Fakat dün PC'yi temizledim ve sonrasında Bios'taki ayarlar eski haline döndü daha doğrusu bios'ta hızları ayarlıyorum fakat işlemiyor, anakarta bağlı olan...
  11. L

Sickeflow argb-Msi b450m pro vdh max

Merhabalar bu fanların 3'ü splitter ile sys fan 1'e bağlı. Dediğim gibi ankartım msi b450m pro vdh max. Yanında kontrolcü çıkıyor biliyorum fakat modlar aşırı sınırlı acaba bu renkleri başka türlü kontrol etme şansım var mıdır? @crazyreign
  12. L

Kasa fanlari iceri mi hava uflemeli disari hava mi atmali?

Arkadaslar merhabalar cooler master sickeflow 3 in1 setini aldim kargom geldi. Yarin kasama takacagim bu fanlari fakat size sormak istedigim soru su bu fanlari ust tarafina takacagim kasanin(kasam mb511). Bu fanlari egsoz fan olarak mi kullanmaliyim yoksa iceriye hava mi ufletmeliyim aslinda...
  13. L

Cooler Master Kasa fanları

Kasam için üst tarafına fan almak istiyorum da desteklediği fan sayısı 2 sanırsam üst panelde. Kasam mb511,anakartım msi b450m pro vdh max. https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-120mm-fan/ Bu fanları almak istiyorum sorularım var hepsine cevap verirseniz çok mutlu olurum...
  14. L

Ryzen 5 3600-OCCT testi

Merhaba ryzen 5 3600'ü 1.1V'a düşürdüm ve 4.0ghz ile kullanıyorum.Soğutucum msi core frozr s anakartım msi b450m pro vdh max, occt de yaptığım 10dakikalık testte şu sonuçları aldım.Sorularım 1-Değerler iyi mi 2-4.2 ghze çekmeye çalışmalı mıyım? Sanki soğutucum ve anakartım izin veriri gibi aama...
  15. L

Ryzen 5 3600 voltaj düşürme?

Occtde maksimum 73 dereceleri görüyorum ryzen 5 3600 ile ve 1.2V 4.0Ghz olarak kullanıyorum. Sorum şu voltaj düşürerek bu sıcaklık daha fazla düşürülür mü (işlemciyi mayısta aldım büyük ihitmal 2020 model) Ayrıca voltajı kaça kadar düşürebilirim sizce?
  16. L

Ryzen 5 3600--Voltaj değeri

Arkadaşlar 4ghz 1.2V ile kullanıyorum ryzen 5 3600'ü. Soğutucusu da msi core frozr s. Ayrıca occtde 77 dereceleri görüyor tam yükte. Bazı sorularım olacaktı: 1)1.1V'a çekmeli miyim çekerken de ghz yükseltmeli miyim(bu işlerden pek anlamıyorum) ve neden? 2)1.1V'a 4.0 ghz ile çekersem sıcaklık...
  17. L

Ryzen 5 3600 overclock

Arkadaslar islemcim r5 3600 ve 4.2 ghze overclocklayarak getirmeye calistim.Bu islerden de pek anlamazdim ama oldu sanirsam yaptigimi dusunuyorum.Ryzen master uzerinden yaptim sonrasinda 10 dakika aida64 ile test ettim.Acaba testteki statistics kismini atsam yorumlama sansiniz var mi?Cinebench...
  18. L

Msi core frozr s / l farkı

https://www.itopya.com/msi-core-frozer-l-gaming-islemci-sogutucusu-2011-v3-1151-1150-am4-am3-fm2/ https://www.itopya.com/msi-core-frozr-s-120mm-islemci-hava-sogutucu/ Arkadaşlar iki tane sorum var. 1)Msi core frozr s ve l'nin tam farkları nedir? Tam olarak anlayamadım çok merak ediyorum 2)t6...
  19. L

m2 ssd soğutucu

Sizce bu soğutucu alınır mı? Alınırsa tahmini kaç günde gelir? Ali express vergi talep eder mi https://tr.aliexpress.com/i/33043135950.html?spm=a2g10.12057483.0.0.7d061219ChMYUJ Ayrıca imzamdaki sisteme olur mu bu soğutucu?
  20. L

m2 ssd soğutucu

Arkadaşlar m2 ssdim için soğutucu almayı planlıyorum da 50 derecelerde çalışıyor bana biraz fazla geldi değer normal midir? Ayrıca alıp kullanıp memnun olan 150tlyi geçmeyecek şekillde bir m2 soğtucuu önerebilir misiniz?
Top Bottom