Arama sonuçları: *

1. Chapin

Be Quiet Pure Rock Slim 2 400 TL Alınır Mı?

2. El temiz sıfır ayarında bur Be Quiet Pure Rock Slim 2 buldum, fiyat 400 Sizce alınır mı?
  2. Chapin

Snowman MGT10 Termal Macunu Nasıldır?

Arkadaşlar ekran kartları ve işlemciler için bu macunu aldım modeli MTG2 indirim kuponu olduğu için 20 TL'ye geldi 25 Gram bir macun 5.03/mk değerine sahip memnun kalır mıyım...
  3. Chapin

Snowman MT-G2 Alınır Mı?

Termal macunum çok çabuk bitiyor çinden bunu alacağım güzel midir sizce? 50 Gram olarak 2 tane alacağım toplamda 70 TL tutuyor.
  4. Chapin

Kaliteli Termal PAD Önerisi

Ekran kartları için VRAM, mosfet, bobin gibi parçalar için kullanacağım. Termal padlerden pek anlamam hepsi hepsine uygun mudur? Öneriniz var mı? Bütçem 50 TL. Bol bol olanlardan olursa sevinirim çabuk bitmesin.
  5. Chapin

Bu termal macun nasıl?

Merhaba arkadaşlar, bir termal macun almak istiyorum fakat pek emin değilim. Sizce ne dersiniz? Ekran kartı ve işlemcilerde kullanacağım...
  6. Chapin

Ryzen 3 3200G 4.4 GHz Yapma

İyi forumlar arkadaşlar. İşlemci çok ısınmadığı için OC yapmak istiyorum, R3 3200G'nin stok soğutucusunu kullanıyorum daha önce hiç OC yapmadım yardımcı olursanız sevinirim. Sistem; R3 3200G Corsair 8 GB 3000 MHz RAM ASUS B450M Dragon Gamebooster GBL06B Litepower 450W
  7. Chapin

Snowman M200 İncelemem

Ürünün rainbow modelini N11 üzerinden kargo dahil 70 TL'ye aldım. Kargo 3 gün içersinde Yurtiçi kargo ile sorunsuz olarak elime ulaştı fakat ürün beklediğimden biraz daha küçük çıktı malzeme kalitesi çok üst seviye değil fakat bu bütçe için gayet normal içinden çok kaliteli olmayan bir macun...
  8. Chapin

Uzun süreli kullanım için termal macun

Maksimum 40 TL bütçem bulunuyor al-sat yapıyorum bana kaliteli macunlar gerek alınca uzun süre dayanmasını istiyorum ne önerirsiniz? Not: Lütfen 2 3 sıkımlık mavunlar önermeyin en az 15-20 kere kullanabilirse sevinirim.
  9. Chapin

200 TL soğutucu

Arkadaşlar 200 TL bütçem var. İşlemcim Ryzen 5 1600 AF, 2. el sıvı soğutma tavsiwye ederseniz sevinirim.
  10. Chapin

Fan'ı silikon ile yapıştırmak

Arkadaşlar fanım dandirik olduğu için kasaya monte edemedim bende silikonla yapıştırdım. Sorun olur mu?
  11. Chapin

Hadron HD2511 İncelemesi

Arkadaşlar Gittigidiyor'dan sistemim için 10 TL'ye HD2511 fan aldım ve sizin inceledim. İyi özellikleri; 1. Ucuz. 2. Soğutması bence gayet iyi. Negatif özellikleri; 1. Kabloları çok kısa. 2. Fanları monte etmek gerçekten zor, ben sıcak silikon ile sabitledim. 3. Pahalı fanlara göre biraz daha...
  12. Chapin

Soğutmam olmuş mu?

Arkadaşlar kasam FSP CMT 110a. İçinde 1 Adet FSP fan vardı, bende 2 tane Hadron HD2511/200 aldım ve böyle bir soğutma planı yaptım. Nasıl olmuş? Bu arada maviler içeri giren soğuk hava kırmızılar sıcak hava.
  13. Chapin

FSP CMT110A Fan Nereye Takmalıyım?

Arkadaşlar kasam FSP CMT110A için 2 tane HD2511/200 aldım o 2 fanı nereye takayım? şu an'da kasanın içinde 1 tane egzoz fan var.
  14. Chapin

Aldığım Hadron Marka Fan İyimidir?

Arkadaşlar Gittigidiyor'dan bu fanı aldım; https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hadron-hd2511-200-kasa-fani-12cm_pdp_545867637# Sizce bu fan nasıldır? Kasam FSP Cmt110a ve fandan 2 adet aldım.
Top Bottom