Arama sonuçları: *

1. emrah5507

En iyi sogutucu hangisi ?

Uzun zaman oldu 3900x islemci sivi sogutucu alcam pompa devri en yuksek sivi sogutucu en iyi sogutma performans olan sivi sogutma markasi modeli hangisi yardimci olurmusunuz ?
  2. emrah5507

bu yapıda çoğaltıcı arıyorum

arkadaşlar bugün 3 tane noctua 14 cm 3000 rpm fanları geldi öne taktım ama kabloları kısa geldi anakartımda 3 tane sistem fan var oradaki 3 sistem fan girişinden yararlanabilceğim coğaltıcı onerirmisiniz biosta görebileyim 3 sistem fandaki fanı devirleri
  3. emrah5507

Fanlar sizce nasil

Fanlar nasil arkadaslar
  4. emrah5507

Hazir kapali sivi sogutmalardan hangisi guclu

Kullandigim sivi sogutma color master ml360r piyasada cok markanin 360 lik sivi sogutmasi var sizin bildiginiz en iyi sogutmali en guclusu hangisi ben bilemedimde benimkidende iyi olan ?
  5. emrah5507

Bunu etkiliyen Sebeb nedir sizce

Arkadaslar pompa ve fanlari dul devirde color master ml360r kullaniyorum islemci 3900x 44 carpan 1.34 voltaj aida64 de sicaklik 88 90 occ 7.0.4 15 dk surenin 9dk kalmis 86 max gordu suan 78 derece bu neden kaynaklaniyor
  6. emrah5507

ASUS RTX 2080 SÜPER OC YARDIM

asus beyaz rtx 2080 süper oc kullanıyorum böyle yaptım değerleri gpu frekans 55 yukarısında cokuyor farkettim nasıl tam performans alabilirim karttan https://hizliresim.com/9dO8Qn
  7. emrah5507

2080 süper değerli nasıl olmalı ?

arkadaşlar oc yapmak mantıklı değil ekran kartlarından biliyorum ama öyle sisteme cok zarar vermeyecek guvenilir değerler ne yapabilirim fotoda ben gpu frekans 50 mhz verdim cok az bu sizlere sormak istiyorum görüşleriniz yardımlarınız cok değerli benim için
Geri