Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

R5 5600 ve Mx6 Sıcaklıklarım

yeni sürdüm önceki termal macunum msi marka idi neredeyse tamamen kurumuştu çıkardım temizledim hem işlenci hem sıvı soğutmanın bakırını şuan boşta google chrome ve hw info açık 32.9 derece ilk açılırken 42 ile açılıp düştü ancak şuan sıcaklıklarım sabit değil yazarken 34e çıktı sonra geri 33e...
  2. TinerciAlper

Artık Termal Macun Değişmeli Miyim

bilgisayarı alalı 2 yıl oldu sıcaklıklarım max 5 derece değişti termal macun değişmeli miyim sıvı soğutma kullanıyorum elimde hazırda mx-6 var
  3. TinerciAlper

Termal macun önerisi

sistemim ve evdeki laptop için kullanacağım sistemim imzamda mevcut 1 yıl oldu artık değiştirmem lazım 100-300tl arası en iyi alabileceğim macun nedir 1686479855 https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-cryofuze-violet-termal-macun-p-44367 aklımda bu var şuanlık
  4. TinerciAlper

Sıvı Soğutmanın Fanlarını ayarlayamıyorum

Msi 360r v2 sıvı soğutmam var msi center üzerinden ayarlamaya çalışıuyorum ama hiçbir şekilde düzgün çalışmıyor msi centeri güncelledikten sonra oldu en ufak bi oyuna girsem fanlar %100de çalışmaya başlıyor kulaklık dahi olsa rahatsız ediyor ne yapmam lazım
  5. TinerciAlper

gamepower warcry kasaya sıvı soğutma

sıvı soğtma alıcam işlemci r5 5600 aklımda msi mag coreliquid 360r var v2 le farkı ne 400tl fiyat farkı var alternatif tavsiyeniz var mı
  6. TinerciAlper

Yardım sıvı soğutma tavsiyesi

sıvı soğutma tavsiyeniz varmı 1kdan fazla vermek istemiyorum bulduğum model 1.3k coolermaster masterliquid ml240 iyi midir yoksa daha ucuza daha iyisi bulunur mu kasam gamepower warcry işlemci r5 5600 birde termal macun tavsiyeniz varmı max 50tlye 1651481087...
Top Bottom