Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Beyaz sessiz kasa fanı önerisi

1 adet Beyaz ve sessiz kasa fanı önerisine ihtiyacım var. RGB şart değil beyaz olması önemli ama rgb takıntım yok olursa güzel olur ama olmazsa da önemsiz
  2. Emre_kymk

Yardım Sıvı Soğutma Ramleri bastırıyor

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L sıvı soğutma montajlayamadım çünkü ramleri aşırı derecede bastırmam gerekiyordu anakartı yamultmam gerekiyordu. Radyatörü kasanın ön tarafına taktım sıcaklıklar fena değil gibi ama ramlerden mi kaynaklanıyor kasa yapısından mı yoksa ben mi hata yaptım ?
  3. Emre_kymk

Öneri Cooler Master 240mm sıvı soğutma

https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu_u14212 Ürününü almak istiyorum gaming gecesini bekliyordum ama güzel bir şey çıkmadı önerir misiniz muadil başka ürün var mıdır tavsiye istiyorum ?
  4. Emre_kymk

Öneri 240mm sıvı soğutma önerir misiniz

https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu_u14212 mümkünse beyaz arıyorum linkteki ürün ilgimi çekti gaming gecesini de kovalıycam sonra alıcam önerisi olan ?
  5. Emre_kymk

Öneri Cooler Master MasterLiquid ML240L Önerir Misiniz ?

https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu_u14212 Almayı düşünüyorum 12400f için önerir misiniz ? yoksa bu fiyat bareminde önerdiğiniz başka şeyler var mıdır 1694100284 birde fan çoklayıcı alıcam
  6. Emre_kymk

Öneri 12400f icin sıvı soğutma

i5 12400f işlemcim için 240mm sıvı soğutma almak istiyorum. Gerek yok diye düşünebilirsiniz lakin ileride işlemciyi yükseltme yaptığımda da kullanmak istiyorum ayrıca estetik açıdan güzel duruyor :)
  7. Emre_kymk

Fana wd40 sıkarsak ne olur

Cooler Master TD500 kasamın fanından sürtme sesi geliyor tedarikçi bana milini yağlamamı tavsiye etti (elinde kalırsa yenisini tedarik ederiz dedi) ben bu mili yağlamak için gres önerdi ama gres katı bir yağ makine yağı aklıma geldi o da fazla akıcı elektronik bileşene damlayabilir wd40 ile...
  8. Emre_kymk

Yardım Cooler Master TD500 kasa fanlarının gürültüsü

Cooler MasterTD500 kasasının üzerinde gelen fanları kullanıyorum ve fanların tarihlerine baktığım zaman 3 tanesi 2021 8. aya ait 1 tanesi 2021 4. aya ait. daha eski olanın sesi gerçekten duyulabilir düzeyde diğerleri de kulağınızı yaklaştırdığınız zaman özellikle gece sessizliğinde forumda...
  9. Emre_kymk

Kasa fanından ses geliyor ?

Kasanın fanından gece rahatsız eden ses geliyor videosunu ekleyeceğim. ürünü gaming.gen.tr üzerinden aldım kendileri ile iletişime geçtim Cooler Master TD500 kasasının vektron elektronikten temin edildiğini ve onlarla iletişime geçmem gerektiğini söylediler kendileriyle görüştüm fanı göndermemi...
  10. Emre_kymk

Fan Çoklayici Anakarta Zarar Veri̇r Mi̇ ?

kasadaki 4 ad. fan gücünü sata kablosu üzerinden alıyor ve tam güçte gürültülü çalışıyor silent veya normal moda alıp sesini kısmak amacıyla anakarta takılan çoklayıcı kablolardan alsam 1 sokete 4 fan takmamdan ötürü anakarta zararı dokunur mu ?
  11. Emre_kymk

Yardım 12400F İÇİN SIVI SOĞUTMA

12400f işlemci kullanıyorum pcyi alalı 2 ayı biraz geçiyor bu aylarda bile 72 dereceyi görüyor yaz aylarında 80i görecek gibi bu yüzden kasam çok müsait her türlü sıvı soğutma takabilirim lakin fazlaca bütçem bulunmuyor sizden ricam 240mm veya 360mm sıvı soğutma önerin bana bir kez alıp bir süre...
  12. Emre_kymk

Fan çoklayıcı tavsiye

kasadaki fan çoklayıcı sata üzerinden güç aldığı için fanlar tam güçte dönüyor anakartta 1 adet sys fan slotu bulunuyor tavsiyelerinize açığım 1677584955 4 adet fan var
  13. Emre_kymk

Hız ayarlı fan çoklayıcı

Yeni aldığım bilgisayarda b660 anakartım var ve üzerinde yalnızca 1 adet sys fan soketi bulunuyor benim kasamda 4 adet fan var. Kasanın üzerinde gelen fan çoklayıcı sayesinde fanlar çalışıyor lakin gücü sata kablosundan aldığı için tam güçte çalışıyor gürültü yapıyor. Görseldeki gibi bir ürün...
  14. Emre_kymk

240 MM SIVI SOĞUTMA TAVSİYE

240mm sıvı soğutma alacağım fx8350 işlemcim var yükseltme yapacak bütçem yok. 400tl param var üzerine biraz daha koyacağım ay sonunda fakat yüksek meblağlar harcamak istemiyorum bu sisteme. f/p 240mm işlemci sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Kötü durumda olmamak kaydıyla 2. ele de razıyım...
Geri