Arama sonuçları: *

1. L

Kasa hava akışı nasıl olmalı ve buna uygun fan önerisi ?

Selamlar, görseldeki gibi bir kasa yapısına sahibim, kasa için fanlar alacağım ancak hangi fan tipini almam gerektiğini pek çözemedim, 1. ve 2. fan grupları için hangisinde airpressure değeri kuvvetli, hangisinde airflow değeri kuvvetli fanları tercih etmeliyim ? örneğin 1.grub için...
  2. L

RGB Desteği olmayan anakarta (b550m-k) rgb fan nasıl takılır ?

Selamlar, Başlıkta bahsettiğim gibi b550m-k anakartım var. baktığım kadarıyla bu anakartta rgb desteği yok. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14149 linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama argb bir ürün, rgb için illa bir kontrolcü mü almam gerekli yoksa sadece poweri...
  3. L

Kasadaki Fanların Yönü Doğru mu ?

Arkadaşlar merhaba, yukarı bulunan fotoğraflar ile alakalı 2 sorum var; 1-Fotoğraflarda gözüken fanların yönü doğru mu ? 2-İlk resimde kırmızı daire içine aldığım yerde, anakarta takılı cpu kablosunun içinden ek 4pinli cpu kablosu boşa çıkıyor. Bu durum normal mi ? veya bu kablo ile ek fan...
  4. L

R5 5600 Soğutucu Arctic Freezer 34 || ID-COOLING SE-224-XT (Dual Fan)

R5 5600'ün stok fanı yetersiz kalıyor. Bu yüzden yeni soğutucu almak istiyorum. 1- Artic Freezer 34 = 820 TL 2- SE-224 XT + Ek fan TF-12025 = 730 TL Sizce hangi seçenek daha mantıklı ? 800 +- 100 bütçem var.
Top Bottom