Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Gigabyte 1660S Gaming OC Undervolt

Herkese iyi forumlar. Sıcaklardan dolayı Gibabyte 1660S Gaming Oc ekran kartıma undervolt yapmak istiyorum. Fakat bu konuda herhangi bir bilgim bulunmamakta. Biraz araştırma yaptım ve Youtube üzerinden Uv yapan bir video buldum: Bu şekilde uygulayıp, denemek amaçlı valorant oynadım ve...
  2. Parzival97

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmanın işlemci ile temas eden yerinde kararma

Merhabalar. Silverstone TD02-E model bir sıvı soğutmaya sahibim. 2 yıldır ürünü kullanıyorum fakat son zamanlarda görevini yerine getirmemeye başladı. Bugün arctic mx-5 ile termal macun değişimi yapıp montajını da doğru bir şekilde yaptım fakat herhangi bir değişim olmadı. Bunun üzerine bir...
  3. Parzival97

Çözüldü✓ Resmini eklediğim sıvı soğutma montaj vidasını nereden temin edebilirim ?

Aşağıdaki görselde işaretlediğim vidayı nereden temin edebilirim ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  4. Parzival97

Halnziye P13 Termal Macun Alınır Mı?

Merhabalar. Aşağıda linkini bıraktığım termal macunu ilk kez gördüm ve fiyatına rağmen 13.4 W/mK değeri dikkatimi çekti. Ürüne ait detaylı testler bulamadığım için kullanan veya nasıl olduğunu bilen var mı merak ettim. Eğer gerçekten Kryonaut yerine almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır ? Alınır...
  5. Parzival97

Thermal Grizzly Kryonaut Vs Mastergel Maker Nano

Merhabalar. 1 yıl önce aldığım Arctic Mx-4'ümün çakma olduğunu öğrendim. Yerine ve daha iyi bir termal macun almak istiyorum. Mastergel Maker Nano gayet iyi ama Thermal Grizzly Kryonaut'u almaya değer mi merak ediyorum. Bir de işlemcinin ve soğutucunun yüzeyini aşındırma ihtimali olup...
  6. Parzival97

Yardım Ryzen 5 1600 AF Overclock

Merhabalar. Ryzen 5 1600 AF yi B450M S2H anakart ile kullanıyorum. Baya bir değer araştırdıktan sonra OC yapmaya çalıştım fakat 1.35 voltta bile 3.9 ghz de stabil olmuyor sistem. ( Core performans boost kapalı) Bu arada sistemde sıvı soğutma kullanıyorum stock fan değil. Sıkıntı ben de mi yoksa...
  7. Parzival97

Silverstone sıvı soğutma alınır mı?

Merhabalar. Soğutucu almayı düşünüyorum. Aşağıda linkini bıraktığım sıvı soğutucu alınır mı ? Kullanmakta olduğum kasa: MSI FORGE 100M https://www.teknobiyotik.com/silverstone-tundra-serisi-td02-e-intel-amd-tum-soketlerle-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-sst-td02-e-30185.html?ref=akakce&v=0.54.3...
Top Bottom