Arama sonuçları: *

1. Godric1461

Öneri Performax Perfan 120 h deneyimim

Merhabalar herkese.İd cooling se 224 xt ararken perfan 120h ile karşılaştım.Se 224 xt'nin ikinci elini alamadığım fiyata perfan 120h argb versiyonu sıfır(441₺) olarak aldım.Az önce geldi ve hemen kurdum.Bu ürünün se 224 xt ile aynı yerde üretildiğini düşünüyorum.Her şeyleri aynı çünkü.Montajı...
  2. Godric1461

İd Cooling İle Aynı Ürün Performax

İd cooling se 224 ile Performax perfan 120 h adlı ürünü aynı sanıyorum.Eğer öyleyse performax alıcam fiyat olarak çok daha uyguna geliyor.Görselleri ekliyorum aynılar.
  3. Godric1461

Arctic freezer 34 eksik vida laneti

Arkadaşlar sarı siteden iki kere başlıktaki soğutucuyu aldım ve her seferinde parça eksik geldi takamadım.Kargo parasıda verdiğim için iade etmek istemiyorum artık.Bu son gelenin arka plakası eksik geldi.Ben onu vida ile tutturdum acaba kısa devre yapar mı ?
  4. Godric1461

90-92mm fan seçimi hakkında

Günaydınlar arkadaşlar.Snowman x6 3 fanlı işlemci soğutucu kullanıyorum.Ürünün fanlarını değiştirmek istiyorum.2 seçenek arasında kaldım amacım sessiz bir ürün almak.200₺'nin üstüne de pek çıkmak istemiyorum çünkü çıkarsam se 224xt alırım direk 😅Benim bulduklarım bunlar ...
  5. Godric1461

İntel soğutucu aparatı

Merhabalar.1600 af'li sistemi satıp 10400f li sisteme geçiş yapacağım.Fakat elimde bulunan 3 fanlı kule tipi soğutucunun intel aparatı yok ve ya ben kaybettim.Aliexpress dışında bu aparatı bulabileceğim yer var mıdır ?
  6. Godric1461

Yardım Cpu soğutucu montajı

Elimde 3 fanlı cpu soğutucusu var.Bu fanların yönü nasıl olmalı, nasıl yerleştirmeliyim kafam çok karıştı.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  7. Godric1461

Fx 8120 soğutucu tavsiyesi

İşlemcim malum fazla ısınıyor.Tavsiye edebileceğiniz soğutucu var mı ? Sonuçta dandik bir işlemci.Bu yüzden pahalı bir şey olmazsa sevinirim.
Top Bottom