Arama sonuçları: *

1. S

Arctic Liquid Freezer II 420 kasa ve anakartımla uyumlu mu?

Arkadaşlar B650 Gaming Plus anakartı aldım. İşlemci olarakta Ryzen 7 7700 kullanacağım. İleriye dönüklülük açısından çok uzun süre değişmemek açısından bunu alabilirim diye düşünüyorum. Kasam Lian Li Lancool 216. 420mm olanı sığdırabilmem mümkün mü? Çünkü ne saçmaysa 360mm olan model 420’den...
  2. S

ID Cooling SE-206-XT i7 14700K'yı Soğutabilir Mi?

Thermal Grizzly - Hydronaut termal macunu ile beraber i7 14700K'yı bu soğutucuyla kullanacağım. Kasam Lian Li Lancool 216 olacak ve içerisinde ekran kartı olmayacak. Ekran kartının olmaması da kasa içerisinin daha serin olmasına yarar diye düşünüyorum. Yeterli soğutmayı sağlayabilir miyim bu...
  3. S

Kaliteli Termal Macun Tavsiyesi

Arkadaşlar i7 14700K'yı SE-206-XT ile soğutmak için önerebileceğiniz en kaliteli termal macun tavsiyelerini yapar mısınız? Öyle gereksiz pahalı olmasın ama verdiğim paraya değsin kesinlikle. Thermal Grizzly'nin macunları oluyor onlardan mı almam iyi olur? Soğutucum: Kasa olarak Lian Li Lancool...
  4. S

Bu iki soğutucu arasından hangisi hızlı tavsiye lazım

İkiside 12 ay taksite peşin olacak geliyor. Sizce hangisini almalıyım, hızlı tavsiye yapmanız mümkün müdür?
Top Bottom