Arama sonuçları: *

1. WestnighT

Çözüldü✓ AisaHorse fanlar iyi midir ? (çözüldü fakat yazabilirsiniz)

ZTT'nin bu fanları kullanıp sevdiğini izlemiştim ama sizlerden kullanan varmı ? nasıldır bu Aisahorse fanlar ? kasama 2 tane reverse gerekiyor ve satılan modellerden beğendiklerim bunlar sizce hangisi daha mantıklı olur ...
  2. WestnighT

Reverse beyaz argb fan önerebilir misiniz? ? bütçe maks 1500tl

Arkadaşlar kasam için reverse fana ihtiyacım var, akvaryum kasa kullanıyorum ve kasanın fanları pwm değil anakartımda da voltaj dc modu yok kafa ütülüyor fanlar. 2 tane ARGB beyaz reverse fana ihtiyacım var, yardımcı olabilecek var mı ?
  3. WestnighT

Yardım Yeni aldığım fanlar bir anda durdu

Molexten bağladığım fanlar çalışmıyor modeli Snowman x120. Daha 1 hafta oldu ne yapmalıyım?
  4. WestnighT

sys fanı cha fan girişine nasıl bağlarım ?

sys fanı cha fan girişine nasıl bağlarım ?
  5. WestnighT

RGB kontrolcü önerisi

2. elden Rampage'in uygun fiyata geldiğinden fanlarını aldım ama girişleri böyle bir tuhaf anlayamadım. Buna uygun RGB fan kontrolcüsü önerebilir misiniz?
  6. WestnighT

Yardım Fan kontrolcüsüsü lazım yardım lütfen

Arkadaşlar 2. El uyguna fan aldım Rampage marka ama fan kontrolcüsü ile kontrol ediliyormuş girişi ekte var yardımcı olurmusunuz ?
  7. WestnighT

Yardım Yeni fan aldım ama soket uymuyor görsel ektedir

En sondaki fotoda amd stok fanla kıyası var. Yardımcı olurmusunuz ?
  8. WestnighT

fan çoklayıcı tavsiyesi verirmisiniz ?

anakartım asus a320m-e egzoz fanı harici çıkış bulamadım anakartta çoklayıcı almam gerek sanırsam tavsiyeleriniz nelerdir? nasıl kullanılıyor bu çoklayıcılar ?
  9. WestnighT

Kasa için fan tavsiyesi verirmisiniz ?

Merhaba, öncelikle konuma hosgeldiniz. Bugün kontrol ettim ve kasamın hava alması için olan fanları (ön fanlar) düzgün çalışmıyordu, tak çıkar vs. Denedim ama olmadı. Ucuz ve etkili fanlar önerebilir misiniz? ? Bir de bu fallarda mm ölçüsü var benim kasama hangisi sığar nasıl öğrenebilirim ...
Geri