Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

İşlemci soğutucumdan böyle ses geliyor

Arkadaşlar videodaki gibi ses geliyor ne yapacağım nasıl sökeceğimi bilmiyorum işlemciye zarar vermekten korkuyorum. Bu tabak tipi soğutucuyu çıkarmak çok zor
  2. OdinSonThoR

10400f ve elimdeki soğutucunun ortalama kaç derece olmalı?

Geçenlerde yaşadığım ısınma durumunu bilen biler fazla ısınma yaşadım. Bu elimdeki soğutucu valorant oynuyordum 1 saattir falan elim yine ne hikmetse kasaya gitti yine ısınmış Dersteyim birazdan testleri yapıp onların ss lerini göndereceğim. Sinirleniyorum artık şu ısı sorunundan param olmayacak...
  3. OdinSonThoR

Çözüldü✓ İntel 10400f e soğutucu önerisi

Şu yaşadığım durumdan sonra iyi bir soğutucu alma kararı verdim ay sonunda alacağım bütçem bu kadar daha fazla çıkabilir miyim bilemiyorum Anakartım Biostar H410MH Kasam Dark flash aquarius
  4. OdinSonThoR

İntel işlemcilere undervolt nasıl yapılır?

10400f işlemcim çok fazla ısınıyor undervolt yapmak istiyorum nasıl yaparım
  5. OdinSonThoR

Kasama ekstra 2 fan daha eklemek çok fark oluşturur mu ?

Kasam darkflash aquarius 5 an kasa zaten yeteri kadar hava alıyor ama üst tarafa fan eklemek istiyorum kumandası var zaten ve kasanın içine yine aynı kontrolcüye bağlayabileceğim led koymak istiyorum yeteri kadar ışıklı ama olsun kasamı yer sıkıntısından açık olan yerini göremeyeceğim şekilde...
  6. OdinSonThoR

1660 s i overclockla 2060 a yetiştirme imkanım var mı ?

İnno3D 1660 super im var arkadaşımda 2060 var onun dışında nerdeyse denk sistemlerimiz overclock ile yaklaştırma imkanım var mıdır
  7. OdinSonThoR

10400f'e f/p soğutma önerisi

Sistem daha elime gelmedi ama olsun önümüz black friday ne olur ne olmaz belki para biriktirir bi soğutucu alırım İntelin stok soğutucusunun şekli olsun tipi olsun ne söylesek hakeden cinsden bende çok para harcamadan stok soğutucu yerine daha iyi performans veren ışıklı olursa işime gelir 250...
  8. OdinSonThoR

Amd rgb stok fanları

amd nin hangi işlemcilerinden rgb ve iyi soğutucu çıkıyor wraith max hangilerinde çıkıyor tyzeb 3600 da hangisi çıkar rgb
Top Bottom