Arama sonuçları: *

1. Z

Isı değerleri

Arkadaşlar pc yi yeni başlatmama rağmen direk 50-60 derece arası oluyor Islemcim xeon e5450 ısındığını biliyorum ama geçen hafta cooler master hy410r kule tipi sogutucu aldım tam performans vermiyor gibi (geçen ay psu nun fani durdu söktüm kendim fan taktım sorun yorumu bu aralar psu...
  2. Z

Fps Sorunu

Arkadaşlar mta-csgo-ets2 oynuyorum sistemimle r7 240 ekran kartım xeon e5450 3.30ghz(kendim oc yaptım) -4gb ram- bide xeon e5450 işlemciler ısınıyor die geçen hafta Cooler master h410r fakat pek fark olmadı gibi arkadaşlar bide ets2 de 50-80 arası fps alırken birden 20ye çakıldı fps max25-30...
  3. Z

Isı Değerlerim

BOŞTA SİSTEM BU SICAKLIKTA İYİMİ BU ARADA İŞLEMCİME OC YAPTIM 3.40GHZ NİE BURDA 3.00GHZ GÖRÜNÜYOR
  4. Z

İŞLEMCİ SICAKLIĞI SORUNUM

Arkadaşlar xeon e5450 işlemci kullanıyorum ve ısınıyor kullandığım kule tipi soğutucu olmasına rağmen ve yeni termal macun sürmeme ısınma var kasanın yanı ısınıyor baya napabilirim
  5. Z

İŞLEMCİ FANI öneriniz

Arkadaşlar bu fan iş görürmü COOLER MASTER H410R KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU gigabyte g31m es2l anakartım var xeon e5450 Islemcim var anakarta uyar değilmi ve performansı güzel mi yorumlarına baktım gayet başarılı
  6. Z

Msi Afterburner

Arkadaşlar pek anlamıyorum değerleri normal mi
  7. Z

ARKADAŞLAR BİRİSİ YARDIMCI OLABİLİRMİ OC HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar Elimde xeon e5450 işlemci var normal stock fan ile üstünde yük varken 90dereceleri görüyor şaun 3.00 ghz ben bunu 3.30ghz yapacam oc ile aklımda 2 adet işlemci fanı var hangisini tercih etmeliyim...
  8. Z

OC İÇİN FAN

https://www.incehesap.com/deep-cool-gammaxx-200t-intel-amd-120x25mm-pwm-fan-cpu-sogutucusu-fiyati-36117/ alınır mı? Arkadaşlar xeon e5450 için
  9. Z

Overclock Yapmak İsitiyorum Yardımcı Olucak Biri Varmı

Ekran kartım r7 240 İşlemcim xeon e545 şuan 2.70ghz bunu 3.30 yapmak istiyorum 4gb ram anakartım gigabyte ga-g31m-es2l ve şuanlık 200tl bütçem var stock fan soğutmicağı için işlemci fanı önerinizide bekliyorum ayriyeten cooler master termal macun aldım
  10. Z

100tl Bandında İşlemci Fanı Önerisi

Bildiğiniz gibi Xeon e5450 işlemciler ısınıyor buna uygun bir işlemci fanı önerir misiniz?
  11. Z

İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU TAVSİTESİ

Arkadaşlar elimde xeon e5450 işlemci var biliyorsunuz xeon işlemciler aşırı ısınıyor 100tl şuan bütçem var bana bi işlemci fanı önerir misiniz?
Geri