Arama sonuçları: *

1. R

Alacağım işlemciye sıvı soğutma gerekir mi?

Merhabalar arkadaşlar. içinde amd ryzen 7500F bulunan bir sistem alacağım. Bu işlemcide sıvı soğutma kullanmak bana çok + katar mı yoksa kule tipi soğutucu da yeterli olur mu? nasıl olur sizce fikriniz nedir?
  2. R

Gamepower kontrolcü hangi kablo nereye?

Arkadaşlar selamlar. Gamepower kontrolcü aldım. üzerinde sadece SATA girişini biliyorum ve ordan güç çekmesi gerektiğini biliyorum. Fakat üzerinde ayriyeten 2 tane daha kablo var. Görselleri bırakacağım. Birinde VDG yazıyor. Öteki de kontrolcünün baş kısmında power yazıyor. O da ordan geliyor...
  3. R

Gamepower Kontrolcü Fanlara uyumluluk.

Merhaba. Gamepower 6 pin girişli kontrolcü aldım. Fan giriş kısımlarına istediğim fanı takabilir miyim? öne 3 tane fan almam gerekiyor.
  4. R

Kasa için fan önerisi

Arkadaşlar selamlar. uygun fiyatlı kaliteli ve cok ses yapmayan rgb'siz 12cm lik kasa fanlarına ihtiyacım var. Kasam gamepower mythril mid tower case. Lütfen uygun fanlar önerin. Teşekkürler
  5. R

Pc Soğutucu Fan Önerisi

Merhabalar. Gamepower Mythril Mid Tower Kasam var. Bu kasa için ön panele 3 adet soğutucu fan alacağım. Bu kasaya uygun RGB'Siz güzel marka ya da tavsiye edebileceğiniz markadan uygun fan veya fan setleri var mıdır? Teşekkürler.
  6. R

Kasaya uygun soğutucu fan önerisi

Arkadaşlar selamlar. Gamepower mythril atx mid tower kasam var. Önüne 3'lü fan alacağım. Yanlış bilmiyorsan 12cm destekliyormuş. Tek bir girişten güç alabilecek güzel soğutan ve çok gürültülü olnayan uygun fiyatlı fan önerir misiniz? (bütçem 100-250TL civarı. RGB olmasın, sade fan.)
  7. R

Snowman m200 anakartıma uyuyor mu

Selamlar. Asus Prime a320m R SI anakartım var. Snowman m200 soğutucu aldım acaba uyumluluk sorunu yaşar mıyım
Geri