Arama sonuçları: *

1. rainfalldown

thermalright lga 1700 contact frame aliexpressten alınır mı?

merhaba, thermalright lga 1700 contact frame almayı düşünüyorum forumlarda bir arkadaş 400 tl'den satıyor. Aliexpress'ten daha ucuza gelmekte ama orijinal olmama olasılığı nedir bir bilgisi olan var mıdır? veya aynı ürün müdür? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. rainfalldown

işlemci sıcaklığım normal mi?

merhaba i5 13600kf mevcut elimde . sıvı soğutma olarak bitfenix cube 360 mevcut. cpu-z üzerinden işlemcime benchmark testi yaptığımda işlemci sıcaklıklarım maks 80 derecelere çıkıyor. bana fazla geldi. fanlar %50 pompa ise 5000 rpm de. termal macun olarak içinden çıkanı kullanmıştım. değiştirsem...
  3. rainfalldown

lt 720 vs cube 360 hangisi tercih edilir?

bu iki soğutmadan hangisi tercih edilir?
  4. rainfalldown

Msi m360 sıvı soğutma alınır ?

Abdullah abinin storyde paylaştığı 3kya düşen m360 alınır mı yoksa lt720 mi daha mı iyidir?
  5. rainfalldown

Bitfenix Cube 360 ARGB alınır mı ?

arkadaşlar sizce bu sıvı soğutma nasıldır? performansı hakkında video bulamadım ama kendi sitelerinde koyduğu karşılaştırmada galahad ve h150i den daha iyi gözüküyor. sizce doğru mudur?
  6. rainfalldown

sıvı soğutma önerisi istiyorum.

merhaba arkadaşlar elimde 13600 mevcut ilerde 14700e güncellemeyi düşünüyorum. 360mm lik bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum o yüzden aklımdakiler lt 720, BitFenix Cube 360 , Msi MAG CoreLiquid M360 aklımda olanlar bunlar. bir de https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1C7XY5X/ bir de bu soğutma...
  7. rainfalldown

sizce hangi sıvı soğutma?

arkadaşlar uzun zamandır soğutucu arıyorum. hangi soğtucu alsam karar veremedim 4k ya kadar bütçem mevcut. 14700k ya geçtiğim zamanda beni üzmeyecek bir soğutma tercih etmek istiyorum ne önerirsiniz?
  8. rainfalldown

MSI Mag CoreLiquid M360 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 3.5 4 arası bütçem mevcut msi mag coreliquid m360 alınır mı? Yoksa aklımda olan lt720 daha mı iyidir.
  9. rainfalldown

Sıvı soğutma tavsiyesi

Merhaba elimde i5 13600kf mevcut bu işlemci için 360mm sıvı soğutma istiyorum. Aklımda olan lt720. Başka öneriniz var mıdır? Bir de ilerde i7 14700'e geçmeyi düşünüyorum. Bu sıvı soğutma 14. Nesil içinde yeterli olur mu sizce? Veya farklı bir öneriniz var mıdır.
  10. rainfalldown

hangi sıvı soğutma tercih etmeliyim.

Corsair iCUE H150 silverstone pf360 v2 deepcool lt720 i5 13600kf ile kullanılacaktır. bu iki soğutmadan hangisi tercih edilir?
  11. rainfalldown

deepcool le 720 alınır mı?

Arkadaşlar elimde i5-13600kf mevcut deepcool le720 nasıldır alınır mı? 4kya kadar bütçem mevcut?
  12. rainfalldown

360mm sıvı soğutma önerisi

arkadaşlar elimde i5-13600kf mevcut kullandığım soğutucu yeterli gelmiyor. sıvı soğutmaya geçmek istiyorum. hangi sıvı soğutmaları önerirsiniz? Bütçem 3-4k arası
Top Bottom