Arama sonuçları: *

1. Ethereal Librium

Yardım A-RGB DESTEKLİ FAN HUB (KONTROLCÜ) TAVSİYESİ

16 Adet fan kurulumu için kontrolcüye ihtiyacım var. Fanlarım 4 Pin güç , 4 pin A-RGB girişine sahip. 3 fan başına 1 adet çoklayıcı 3 pin A-RGB kablosu mevcut. Öneriniz nedir?
  2. Ethereal Librium

Yardım Sys_Fan slotu kaç adet fan besleyebilir? (16 Fan)

Kasama Corsair AR120 16 Adet fan monte edeceğim. 3pin + RGB kablolu. Fanlar çoklayıcı kablo ile geliyor fakat bazı forumlarda çoklu montajlarda Fan hızının düşük olduğu ve RGB ışıklarının sönük yandığını okudum. Tavsiyeniz nedir?
  3. Ethereal Librium

Yardım Arctic Liquid Freezer 420 A-RGB II vs Liquid Freezer 420 III

Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ve Arctic Liquid Freezer 420 III arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat fakat II. Seri RGB'li iken diğeri değil. Aralarında çok fazla bir performans farkı veya kronik bir sorun düzeltmesi var mı? Çoğu kullanıcı III. Seri için bir iyileştirme diyor. Kararsız kaldım.
  4. Ethereal Librium

Yardım Kasayı Mesh Panele Çevirme

Evet arkadaşlar uzun zamandır yazıp çizip üstünde uğraştığım projemi nihayet bitirdim. Bu konuyla ilgili kaynak veya örnek alacağım hiçbir şey olmadığı için üstünde bayağı uğraşmam gerekti. Elimdeki kasam mesh değildi ve mesh kasaya verebilecek bir bütçemde yoktu bu sebepten ötürü 100 liraya...
  5. Ethereal Librium

Noctua P14S Redux vs Arctic P14 PWM PST

Gönlümden Bionix F14 geçiyor ama 350 liradan aşağı bulamadım. İkisi de 6 yıl garantili, Arctic 74 CFM, Noctua 79 CFM. Arctic'in statik basıncı daha fazla kasamda manyetik filtre olduğu için daha avantajlı olacağını düşündüm. Noctua 1500RPM Arctic 1700RPM Arctic'de PST teknolojiside var soket...
  6. Ethereal Librium

F/P Kasa fanı önerisi?

Kasa fanı olarak kullanacağım 140mm 5 adet fan alacağım. Yüksek CFM değeri önceliğim bütçe olarak 1000-1100 lira civarına kadar çıkabilirim. RGB olsun veya olmasın sorun değil, işini yapsın kafi.
  7. Ethereal Librium

Yardım KASA FAN ÖNERİSİ (MSI VAMPİRİC 011C)

MSI VAMPİRİC 011C Kasama 5 adet hava sirkülasyonu güçlü F/P fan arıyorum. Zotac RTX 3080Tİ AMP! HOLO ekran kartı kasayı cehenneme çeviriyor. Düzgün bir fan fiyatları 400-500 liradan başlıyor inanılır gibi değil. Tavsiyesi olan var mı? 1683549132 Yurtdışı fiyatları ile bizimki %100 fark ediyor bu...
Top Bottom